STANDART Yazdır  

ADANUR EVDEN EVE NAKLİYAT

0 TL

İstanbul / Başakşehir / Bahçeşehir 1. Kısım Mah.

  • İlan No  98704
  • İlan Tarihi  23 Nisan 2022

https://www.sahibinebak.com/ Cihattin Yeter
  • İş 0 (212) 628 48 65
  • Cep 0 (532) 344 13 46

Adanur Evden Eve Nakliyat

Adanur evden eve nakliyat firmamız, 1997 yılında İstanbul merkezli olarak hizmet sunmak için kurulmuştur. Sektöre adım atmadan önce belirli hedef ve ilkeleri bünyesinde oluşturan firmamız, geçmiş hizmetlerden, günümüze kadar vermiş olduğu hizmetlerin tamamında %100 müşteri memnuniyetini sağlamayı başarmıştır. Daima en iyi hizmet amacı ile çalışan firmamız, son derece profesyonel ve güleryüzlü ekiplerden oluşmaktadır. Kurumsal bir kimliğe sahip olan Adanur evden eve nakliyat firmamız, şehiriçi ve şehirlerarası hizmet sunmaktadır.

Nakliyat için gerekli olan k-1, k-2 ve k-3 yetki belgelerini bünyesinde bulunduran firmamız, son teknoloji ekipmanlara ve son model geniş araç filosuna sahiptir. Firmamız, ücretsiz ekspertiz ve sigortalı taşımacılık yapan kaliteli nakliye firmalarından biridir. Eksper uzmanlarımız, müsait olduğunuz bir gün içerisinde taşınacak olan evinizi ziyaret eder. Taşınacak eşyalarınız incelenir, size en uygun fiyat verilir iken, firmamız’da evinizi taşırken gerekli olacak ekipmanları ve nakliye aracının ebatını belirlemektedir. Eşyalarınız için her türlü güvenlik önlemini alan firmamız, olağan dışı bir durum ile karşılaşmamak için eşyalarınıza sigortalama işlemi yaptırmaktadır. Bu işlemin amacı, eşyalarınıza taşınma sırasında en ufak bir hasar gelmesi durumunda firmamız, bu işlem sayesinde gerekli olan alakayı en iyi şekilde göstermekte olacaktır.

Evinizi taşıtmak istiyorsanız öncelikle kaliteli bir nakliyat firmasını tespit etmeniz gerekir. Bu alanda Adanur evden eve nakliyat firmamızı da tercih edebilir ve iyi bir hizmet Alabilirsiniz. Eğer evinizi çok hızlı bir şekilde taşıtmak istiyorsanız evinizin toplanmış ve taşınmaya müsait olması Gerekir. Bunun için de çeşitli paketleme yöntemlerini kullanmanız ve en iyi şekliyle evinizi toparlamanız gerekir. Eviniz toparlanmış bir şekilde nakliyat firmasına verilirse firma çalışanları evi oldukça hızlı bir şekilde taşıyabilir. Bu Sayede sizler de fazla vakit kaybetmez ve yeni evinizi düzenlemeye başlarsınız. Firmamızı tercih ederseniz asansörlü Ve sigortalı taşımacılık yöntemlerinden de faydalanabilirsiniz. Bu yöntemler sayesinde eşyalarınız çok daha güvenli Bir şekilde taşınacağı için hiçbir sorun yaşamazsınız.

 

ETİKETLER :


Adalar Evden Eve Nakliyat, Akyurt Evden Eve Nakliyat, Bakırköy Evden Eve Nakliyat, Başakşehir Evden Eve Nakliyat, Bayrampaşa Evden Eve Nakliyat, Beşiktaş Evden Eve Nakliyat, Beyoğlu Evden Eve Nakliyat, Eyüp Evden Eve Nakliyat, Fatih Evden Eve Nakliyat, Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliyat, Güngören Evden Eve Nakliyat, Kadıköy Evden Eve Nakliyat, Kartal Evden Eve Nakliyat, Kaynarca Evden Eve Nakliyat, Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat, Kurtköy Evden Eve Nakliyat, Maltepe Evden Eve Nakliyat, Pendik Evden Eve Nakliyat, Sancaktepe Evden Eve Nakliyat, Sarıyer Evden Eve Nakliyat, Şişli Evden Eve Nakliyat, Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat, Cami Evden Eve Nakliyat, Ümraniye Evden Eve Nakliyat, Üsküdar Evden Eve Nakliyat, Zeytinburnu Evden Eve Nakliyat