STANDART Yazdır  

DELPHİ ARIZA TESPİT CİHAZI LAPTOP KABLO SETİ

1.599 TL

Bursa / Nilüfer / Üçevler Mah.

  • İlan No  9572
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024
  • Kimden  Sahibinden
  • Marka  -
  • Kargo Süresi  3 gün
  • Tipi  GARANTİLİ
  • Durumu  -

https://www.sahibinebak.com/ Samet Ibiş
  • İş 0 (224) 441 16 26
  • Cep 0 (531) 573 13 63

Profesyonel Universal Arıza Tespit Cihazı 
Binek ve Hafif Ticari olarak 64 marka aracı desteklemektedir.

Motor,fren,hava yastığı,otomatik şanzuman,immobiliser,klima gibi modüllere bağlantı kurabilir,bakım yaptıktan sonra servis ışığını sıfırlayabilirsiniz.

PROGRAMLAR VE ÖZELLİKLERİ

1)Arıza Kodu Okuma-Silme (Motor, Hava yastığı(Airbag),Fren,Gösterge,Klima,Şanzuman,Anahtar,Merkezi elektronik,Konfor sistemleri,Kapı sistemleri,Merkezi elektronik,Far kontrolleri,Direksiyon elektroniği,Süspansiyon vb…)

2)Canlı Değerleri Görüntüleme (Akü voltajı, gaz kelebek konumları, soğutma suyu sıcaklığı, sensör değerleri, vb…)

3)Adaptasyon ve Kalibrasyon (Enjektör Kodlama, Gaz kelebek adaptasyonu, Elektronik park freni çektirme, Şanzıman yapılandırma, Klima yapılandırma, Partikül filtre rejenerasyonu vb…)

4) Tick-Tick, Parça Testleri (Fan motoru testi, yakıt pompası testi, far testi, korna testi, silecek testi, sinyal testi, enjektör testi gibi testleri yapabileceğiniz test ekranı)

5)Radyo Kod Programları Araç üzerindeki kutup başlığını söktüğünüzde bazı araçlar sizlerden Teyp Kodu isteyecektir. Bu program sayesinde yetkili servis ile irtibat kurmadan kodu kolayca çözebilirsiniz.

6)Elektrik Şema Programları Elektrik ustalarının kullanabileceği arıza çözümünde yardımcı olacak elektrik şemaları programı.

7)Sente Şemaları Motor bölümüne müdahale eden ustalarımızın işlerini çözecek araç sente şemaları.

8)Sigorta-Röle Tablaları Elektrik ustalarının kullanabileceği sigorta ve röle kutusunun yerlerini,hangi sigorta ne işe yarar kaç amper çeker bunları bulabilecekleri program.

9)Arıza Çözme, Parça Katalog Programları Çözemediğiniz arızalarda kolayca yararlanabileceğiniz parça yerlerini ve resimlerini görebileceğiniz yardımcı katalog dökümanlarını bulabileceğiniz bir yazılımdır.

10)Manuel Servis Işığı Sıfırlama Katalogları Araca bakım yaptıktan sonra yağ-kont lambasını manuel (elle) söndürmeyi anlatan yardımcı bilgileri bulabilirsiniz.

11)Teknik Sözlük İngilizce terimlerle karşılaştığınız takdirde destek alabileceğiniz Teknik otomotiv üzerine yazılmış bir sözlüktür.

12)Servis takip programı Servisinize gelen araçları kaydetmenize ve muhasebenizi tutmanıza yardımcı olacak bir yazılımdır. Araçların servisinize geliş tarihi yapılan işlem alınan ödeme ve cari hesap olarak hepsini kontrol edebileceğiniz profesyonel bir yazılımdır.

13)Uzaktan Destek Programı Cihaz ve kullanımı ile alakalı bir probleminiz olduğunda mobil santral numaramızdan Teknik Destek operatörlerimiz ile irtibata geçmeniz halinde arkadaşlarımız bilgisayarınıza uzaktan bağlanacak ve sizlere birebir eğitim vereceklerdir.

Cihazımız  % 100 Türkçe olup  kullanımı  oldukça  basittir.

Arıza Tespit Cihazımız 65 Marka Aracı desteklemektedir ve kullanımı çok kolaydır.
Motor,Hava 
yastığı(Airbag),Fren,Gösterge,Klima,Şanzuman,Anahtar,Merkezi elektronik,Konfor sistemleri,Kapı sistemleri,Merkezi elektronik,Far kontrolleri,Direksiyon elektroniği,Süspansiyon vb modülleri desteklemektedir.

 

Arıza tespit sistemi %100 Türkçedir ve arıza kodlarının yanında açıklamaları mevcuttur.

Bu cihaz ile diagnostiğin yanısıra araç üzerindeki canlı değerleri görebilirsiniz.(Motor devri,akü voltajı,Soğutma suyu sıcaklığı,gaz kelebek konumu,hava emme sıcaklığı,yakıt basıncı,atmosfer basıncı,egr valf konumları vb...)

Araç üzerindeki aktif testleri gerçekleştirebilirsiniz.Örnek : Fan motor devirlerini kontrol etme,basınç pompası testi,enjektör testleri vb…

Elektronik Park Freni olan araçlarda Fren Balatası değiştirirken Pistonun çektirme ve balata değiştirildikten sonraki ***ma işlemlerini yapabilirsiniz.

Dizel araçlarda ENJEKTÖR KODLAMASI yapabilirsiniz.

Araçlara bakım yaptıktan sonra gösterge kısmında bulunan Servis Işığı Sıfırlama işlemini otomatik olarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Partikül Filtreli araçlarda Rejenerasyon işlemini yapabilirsiniz.

Merak ettiğiniz bütün sorular için mesai saatleri içerisinde bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Paket içeriğinde Sıfır Notebook temin edilmektedir.Normal bir bilgisayarınız varsa onada kurulumları yapılır ve paket içeriğinden Notebook fiyatı dahil değildir..

 

Fiyat konusunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

DESTEKLEDİĞİ DİLLER

İngilizce, Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, Yunan, Hollands, Macarca, İtalyanca, Norsk, Polonya, Romanya, Rusya, Srpski, Suomen Kieli, Svenska, Türkçe

DESTEKLENEN ARAÇ MARKALARI
Alfa Romeo,Audi,BMV,Cadillac,Chevrolet,Chrysler,Citroen,Dacia,Daewoo,Dodge,
Ferrari

Fiat,Honda,Hyundai,Isuzu,Iveco,Jaguar,Jeep,KIA,Lamborghini,Lancia,Land Rover

Lexus,Lotus,Mahindra/Renault,Maserati,Mazda,MB,MG,Mini,Mitsubishi,
NissanPacking

Opel/Vauxhall,Peugeot,Porsche,Renault,Rolls-Royce,Rover,Saab,Samsung,Seat,Skoda,Smart

Ssang Yong,Subaru,Suzuki,Toyota,VolksWagen,Volvo,Ford
 
BİNEK KABLO SETİ

BMW 20 PIN

KAUDI2 PIN , AUDI,VW 2 

RENAULT 12pin, RENAULT 12 

VW 14pin, VW 14 pin , VW Volt

FIAT 3pin, FIAT 3 pin 

 OPEL 10pin, OPEL 10 pin 

MB38 pin, MERCEDES 38 pin 

PSA 30pin, PEUGEOT 30 pin 

VOLTAJ KABLOSU , FİAT 3 pin kablosu ile birlikte kullanılır.

 

ÖNEMLİ:CİHAZLARIMIZ 1 YIL GARANTİLİDİR.1 YIL ÜCRETSİZ GÜNCELLEMELER YAPILIR..TEKNİK TESTEK KONUSUNDA GEREK YANINIZA GELEREK GEREK UZAKTAN BAĞLANTIYA GEÇİP SORUN ÇÖZÜMÜ YAPIYORUZ
 
 
 
 LENOVA G50 ÖZELLİKLERİ
  • Intel Celeron C1005M 1.9GHz 2MB Cache İşlemci
  • 2 GB Ram
  • 500 GB Hard Disk
  • Intel HD Grafik Kartı Ekran Kartı
  • 15.6" Ekran Boyutu