STANDART Yazdır  

SONOS BOOTS KABLOSUZ HOPARLÖR SİSTEMİ

146 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  95059
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

 

 

Açıklama

Sonos Bridge hakkında sıkça sorulan sorular:

Soru: BRIDGE NEDİR?

·         BRIDGE bir aksesuar olmasıyla beraber cihazını evinizdeki yönlediricinizi prize taktığınızda Sonos hoparlörleri için kablosuz ağ yaratarak hizmet vermektedir, dolayısıyla güvenilir kablosuz performasıyla evin ne kadar büyük olması ve kaç tane WiFi cihazı kullanılması önemli değildir.  BRIDGE ayrıca evinizdeki ev sinema sistemiyle kablosuz olarak PLAYBAR ile SUB ve arka hoparlörleri bağlayarak genişletip etkinleştirmesidir.

Soru: SONOS SİSTEMİNİ ÇALIŞTIRMAK İÇİN BRIDGE’E İHTİYACIM VAR MI?

·         Hayır. Sonos tamamen kablosuz olarak çalışmaktadır – İhtiyaç olan bir Sonos hoparlörü ve ev WiFi bağlantısının olmasıdır. 

Soru: EĞER SONOS BRIDGE’İ İSTEMEZSE, KENDİMİNKİNİ FİŞTEN ÇEKİP ATMAM LAZIM MI?

Hayır.  BRIDGE cihazını evinizdeki yönlediriciyi prize taktığınızda Sonos hoparlörleri için kablosuz ağ yaratarak hizmet vermektedir.  Yönlendiriciden BRIDGE cihazını çıkarmasına gerek olmamaktadır – Şu anda özel bir kablosuz ağ ve istikrarın girişim yönetiminde daha fazla kazancın sahip faydalarını yaşıyorsunuz.

Soru: NE ZAMAN BRIDGE’E İHTİYACIM OLABİLİR?

·         Evde zayıf ve tutarsız WiFi performans varsa BRIDGE (veya başka bir Sonos bileşeni yönlendiriciye takılıysa)  önerilmektedir, büyük odalarda WiFi sinyalleri erişememektedir, veya 3.1 veya 5.1 Sonos ev sinema sistemi ile PLAYBAR, SUB ve arka hoparlörleri kurulumu istemektedir.  BRIDGE yalnız PLAYBAR için gerekli değildir.

Soru: KAÇ TANE BRIDGE OLMADAN OYNATICI KURABİLİRİM?

·         Sonos WiFi ile birlikte 32 oynatıcıya kadar desteklemektedir.  Standart WiFi kullanıldığı zaman, her Sonos oynatıcısı evde kendi WiFi yönlendirici aralığında olmasını tavsiye etmektedir.

Soru: ESKİ DERLEMEDE SONOSU ÇALIŞTIRMAK İÇİN BRIDGE’E İHTİYAÇ OLDUĞUNU OKUDUM.  NEDİR VE ONA İHTİYACIM VAR MI?

·         Hayır, Sonos’a başladığınız zaman BRIDGE cihazınıza ihtiyacınız yoktur. Yaz 2014’e kadar, Sonos Sistemini başlatmak için BRIDGE’e ihtiyaç vardı.  Son yazılım güncellemesiyle, Sonos Sistemine başlamak için bir BRIDGE satın alma gereksinimini kaldırmasını başardık.  BRIDGE büyük evlerde Wifi sinyallerinin erişemediği yerlere olduğu zaman tavsiye edilmekteydi, veya 3.1 veya 5.1 Sonos ev sinema sistemi ile PLAYBAR, SUB ve arka hoparlörleri kurulumu istemektedir.  BRIDGE yalnız PLAYBAR için gerekli değildir

Soru: SONOS’U YENİ BAŞLATTIM. BRIDGE ALMAMA GEREK VAR MI?

BRIDGE cihazı Kablosuz ağın(WiFi) ulaşamadığı büyük evlerde müziği dinlemek için mükemmel bir aksesuardır. Ayrıca eğer şu an ev WiFi ağında zorluklar yaşıyorsanız Sonos sisteminize BRIDGE eklemeyi düşünebilirsiniz. Birçok ev video akışı ve online oyun varsa, veya evinizde bazı odalar varsa evin neresine Sonos hoparlör koymak istiyorsanız büyük WiFi kapsama ağı gerekmemektedir – BRIDGE sizin Sonos sistemi için mükemmel bir ektir.  Eğer SUB veya playbar kablosuz surround ses hoparlörleriniz ve WiFi yönlediricinizin TV yanında yer almıyorsa BRIDGE almayı göz önünde bulundurununuz.

Soru: BRIDGE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, FAKAT YÖNLENDİRİCİM OYNATICININ YANINDADIR. ONU FİŞE TAKMAM GEREKİYOR MU YOKSA BRIDGE ALMAYA MI İHTİYACIM VAR?

·         Her Sonos oynatıcının içinde BRIDGE vardır, dolayısıyla yönlendirici içine herhangi bir bileşeni takarak müzik için özel bir kablosuz ağ oluşturunuz. Eğer hoparlörünün yönlendiricin içinde varsa BRIDGE almaya gerek yoktur.

Soru: ODAMDA SONOS HOPARLÖRÜ KOYDUĞUM YER İYİ WIFI SİNYALİ ALMIYOR. DÜZENLİ BİR WIFI ARALIK GENİŞETİCİ YARDIMINI EKLEYEREK OLUR MU?

·         Evet.  Sonos hoparlör koymak niyetindeyseniz evinizde herhangi bir yerine WiFi ağı odaya ulaşmazsa, bu sorunu iki şekilde çözebilirsiniz: WiFi aralık genişletici kullanarak WiFi ağınıza performansını ve menzilini arttırabilirsiniz (örneğin. an Apple Airport Express), veya senin yönlendirici içine bir Sonos bileşeni takarak Sonos hoparlörler için özel bir kablosuz ağ oluşturabilirsiniz (örneğin. BRIDGE veya Sonos PLAYER).  Sonos ile çalışmak için bir WiFi aralık genişletici için birincil erişim noktası olarak aynı ağ SSID ve şifre ile yapılandırılması gerekmektedir. 

Soru: NE ZAMAN BRIDGE İSTENMEKTEDİR?

BRIDGE (veya Başka bir Sonos bileşeni yönlendirici takılı) Sonos 3.1, 5.0 ve 5.1 ev sinema yapılandırmalarını etkinleştirmek için gereklidir.

Soru: SONOS ÜSTÜNDEKİ WIFI NASIL DİĞER WIFI TABANLI SİSTEMLERDEN FARKLIDIR?

·         Rock Solid Kablosuz performansı bir günden beri Sonos için öncelik olmuştur. Son birkaç yılda, BRIDGE cihazının ne yaptığını ve görünmez olarak nasıl olabileceğini üzerinde inanılmaz çalıştık.

o   Ev WiFi ağını kullanarak bile Sonos şebeke ağını şimdi sunabiliriz. Hoparlörlerimiz tüm ev üzerinde, sizin hoparlörler mükemmel senkronize kalmasını sağlamak için birbirleriyle doğrudan iletişim kurabilir anlamına gelmektedir. Tasarımız ve kendi kablosuz ağ teknolojimizi en iyi şekilde kullanarak, ve düzenli yazılım güncellemeleri ile kesme sınırlarını tutarak dolayısıyla 5 yıl önce aldığınız ürünleri bile yeni ürün gibi hissetmenizi sağlar.  Diğer şirketler "raftan" kablosuz bileşenleri alırlar dolayısıyla hızla ürünleri oluştururlar ve her yıl yeni versiyonlarla yer değiştirirler. 

o   Yeni sahipler için basit bir kurulum süreci oluşturmak için uzun yol gittik, ve yeni kablosuz kurulum işlemimiz bir istisna olmamıştır.  Sadece istediğiniz yerde hoparlör yerleştirerek ve serbest Sonos denetleyici uygulamasını kullanarak kablosuz ağa bağlayınız.  Bir düğmeye dokunarak ikinci hoparlör ekleyiniz, kablo istenmesine gerek yoktur.

Soru: EVİNİZDE ANA WIFI KULLANIRKEN OLUŞTURULAN ÖRGÜ AĞI VE YÖNLENDİRİCİNİN BAĞLI BİR BRIDGE/ BİLEŞEN KULLANILARAK OLUŞTURULAN ÖRGÜ AĞI ARASINDAKİ FARK NEDİR?

 

·         Ev Wifi ağı kullanırken, oynatıcıları gruplandırılmış veya Stereo çifti modunda iken ''ad hoc'' örgü ağı oluşturunuz.  Bu oynatıcıların mükemmel senkronize kalabilmelerini sağlamaktadır, çünkü oynatıcıların yerine yönlendirici aracılığıyla birbirlerine bilgi göndermek yerine doğrudan birbirleri ile iletişim kurabilir.Oynatıcılar WiFi modunda çalıştığı zaman, WiFi yönledirici aralığında olmalıdırlar.  Bir BRIDGE veya başka Sonos bileşen yönlendirici takıldığında, Sonos hoparlörleriniz için özel bir kablosuz ağ başlatılır dolayısıyla evinizde WiFi trafik kanalından farklı bir kablosuz kanal üzerinde işlem yapabilirler. Oynatıcıların gruplandırılmış değilse veya stereo çifti modunda olduğunda bile özel Sonos ağı her zaman erişilebilir bir ağdır. Erişim noktasının kapsama alanı dışında olduğunda bile ürünleri herhangi bir zamanda birbirlerine doğrudan bağlayabilirsiniz ve başka oynatıcıların aracılığıyla tüm verileri alabilirsiniz.

Soru: İLK KABLOYA GÖRE KAÇ TANE SONOS PLAYER KULLANABİLİRİM?

·         İlk kablo olmadan çalışacak olan oynatıcı sayısında herhangi bir teknik sınırlama yoktur.  Çoğu evlerde altı veya sekiz oynatıcılarla birlikte mükemmel çalışmaktadır, diğerleri ise bir yada iki oynatıcılarla zayıf WiFi sinyallerde bile belirli odalarda zorluklar olabilmektedir.  Evinizde iyi WiFi ağına sahip olduğunuz sürece, istediğiniz gibi evinizin herhangi bir odasınada birçok hoparlörler ekleyebilirsiniz.

Soru: İLK KABLO OLMADIĞI ZAMAN SONOS HOPALÖRLERİNİ AĞ KAFES YAPABİLİYOR MUSUNUZ?

·         WiFi modlarında, Birlikte grup oldukları zaman Sonos hoparlörlerini birbirine doğrudan bağlayarak ve bir örgü ağ oluşturabilirsiniz.  Evinizin her yerinde aynı müzik ve Rock solid kablosuz performansı sağladığı zaman bu da mükemmel senkronize kalmasını sağlamaktadır.

Soru: İYİ WIFI OLDUĞUNU SONOS BAĞLANTISI KULLANDIĞIMDA NASIL ANLAYABİLİRİM? ZAYIF WIFI OLDUĞUNU NASIL ANLAYABİLİRİM?

Evinizde iyi bir WiFi bağlantısı olup olmadığını anlamak için basit yol olarak bir odaya giderek Sonos hoparlörünü herhangi yere koyunuz ve cep telefonunuzdan veya tabletinizden WiFi gücü göstergesini kontrol ediniz.  Eğer güçlü bir sinyaliniz varsa, Sonos evinizdeki WiFi ağınızda iyi çalışacaktır.  Eğer sinyaliniz az ise (örneğin 1-2 “çubuk”) yönlendirici içine bir oynatıcıyı takmayı düşünebilir veya BRIDGE’i Sonos sisteminize dahil edebilirsiniz.

Sonos Boost hakkında sıkça sorulan sorular:

Soru: SONOS SİSTEMİNİ BAŞLATMAK İÇİN BOOST VEYA BRIDGE’YE İHTİYACIM VAR MI?

·         Hayır.  Sonos tamamen kablosuz çalışmaktadır - İhtiyaç olan bir Sonos hoparlörü ve ev WiFi bağlantısının olmasıdır.. 

Soru: BOOST NEDİR?

·         BOOST şimdiye kadar yaptığımız en güçlü kablosuz üründür, ve Sonos sistemi için kurumsal sınıf kablosuz performansı sağlamaktadır dolayısıyla her durumda kusursuz performans alabilirsiniz. BRIDGE gibi, BOOST , Sonos sisteminiz için güvenilir kablosuz ağ yaratmaktadır, fakat aynı zamanda bu tür daha fazla kablosuz aralığınız gibi ek avantajlar, daha yeknesak kablosuz kapsama, ve gelişmiş parazit retini sunmaktadır. Ciddi bir bağlantı sorunu yaşayan herhangi bir evde BOOST mükemmel bir aksesuardır.

Soru: BOOST VE BRIDGE CİHAZLARIN ARASINDAKİ FARKLARI NASILDIR?

BOOST, BRIDGE’e göre daha güçlü bir kablosuz ürünüdür ve yüksek kablosuz ağını aralığını sunmaktadır, daha yeknesak kablosuz kapsama ve BRIDGE’e göre daha iyi parazit reti vardır.

Soru: NE ZAMAN BOOTS’A İHTİYACIM OLABİLİR?

·         Evde zayıf ve tutarsız WiFi performans varsa BOOTS (veya başka bir Sonos bileşeni yönlendiriciye takılıysa)  önerilmektedir, büyük odalarda WiFi sinyalleri erişememekte, veya 3.1 veya 5.1 Sonos ev sinema sistemi ile PLAYBAR, SUB ve arka hoparlörleri kurulumu istemektedir.  BOOTS yalnız PLAYBAR için gerekli değildir

Soru: BRIDGE’DEN BOOST’A YÜKSELTEBİLİR MİYİM?

Eğer Sonos sisteminiz evinizde iyi performans veriyorsa, BRIDGE’den BOOTS’a yükselmenize hiç bir sebep yoktur. Eğer evinizdeki Sonos sistemi ile herhangi bir performans sorunları yaşadıysanız, Sonos kablosuz ağın kapsama alanını geliştirerek veya BRIDGE’e yakın oturarak kablosuz aygıtların ağ paraziti azaltmak için BOOST cihazına yükseltmede yararlanabilirsiniz.

Soru: BOOTS BRIDGE İLE YER DEĞİŞTİRECEK Mİ?

·         Evet.  BRIDGE ürünlerinin üretimine durduracağız, fakat son miktar mevcut olana kadar satışları devam edecektir..

Soru: BRIDGE’NİN SATIŞLARI DEVAM EDECEK Mİ?

·         Şu anda değil. BRIDGE, Sonos sisteminiz için kablosuz ağınızı yaratmaktadır, ve son miktara kadar satışları devam edecektir.

Soru: NEDEN BOOST BRIDGE’DEN DAHA PAHALIDIR? 

·        BOOST şimdiye kadar yaptığımız en güçlü üründür, ve BRIDGE'in sunduğu yukarı ek performanslarını sağlamaktadır..  Basitçe, BOOST cihazının kurulması BRIDGE’ye göre daha fazla maliyetlidir, bu yüzden daha yüksek ücretlidir.