STANDART Yazdır  

SONOS CONNECT AMP KABLOSUZ ANFİ SİSTEMİ

770 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  95054
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

• Yerleşik, güçlü dijital amplifikatör • D-Sınıfı amplifikatör • Herbir birim için uygulanabilir ton ve ses kontrolleri • Yerleşik kablosuz imkanı• Önceden yüklenmiş Internet ve radyo istasyonları —ücretsiz • Birden çok odada aynı/farklı müziği dinleyebilme • En popüler çevrimiçi müzik hizmetleri ile sonsuz müzik erişimi

SONOS CONNECT:AMP (ZONE PLAYER 120)Zone Player 120 dahili dijital amplifikatörü sayesinde evinizin istediğiniz köşesine üstün bir ses kalitesi taşıyor. ZP120’yi en sevdiğiniz hoparlörlerinize bağladığınızda büyük ya da küçük istediğiniz odayı limitsiz müzikle doldurabileceksiniz. Müzik dinlemeye başlamanız için Zone Playerlarınızdan biri ya da Zone Bridge’iniz yönlendiricinize bağlı olmalı. Sistemin geri kalan kısmı kablosuz olarak çalışır.

İnternet bağlantısı sayesinde ZP120 ile dünyanın herhangi bir noktasındaki 100.000 radyo istasyonuna, Last.fm, Napster, Pandora gibi online müzik servislerine ve bilgisayarınızdaki kişisel müzik arşivinize tek dokunuşla, ulaşıp milyonlarca şarkı arasından seçim yapabilirsiniz.
Sonos ZP120’ı Sonos kontrolörünüz, App Store’dan indirebileceğiniz uygulama ile İpod Touch ve İphone’unuz ya da ürünle birlikte verilen ücretsiz yazılım sayesinde PC ya da Mac’inizle kontrol edebilirsiniz.Üretici:Açıklama

 

 

Zone Player 120 dahili dijital amplifikatörü sayesinde evinizin istediğiniz köşesine üstün bir ses kalitesi taşıyor. ZP120’yi en sevdiğiniz hoparlörlerinize bağladığınızda büyük ya da küçük istediğiniz odayı limitsiz müzikle doldurabileceksiniz. Müzik dinlemeye başlamanız için Zone Playerlarınızdan biri ya da Zone Bridge’iniz yönlendiricinize bağlı olmalı. Sistemin geri kalan kısmı kablosuz olarak çalışır.

 

İnternet bağlantısı sayesinde ZP120 ile dünyanın herhangi bir noktasındaki 100.000 radyo istasyonuna, Last.fm, Napster, Pandora gibi online müzik servislerine ve bilgisayarınızdaki kişisel müzik arşivinize tek dokunuşla, ulaşıp milyonlarca şarkı arasından seçim yapabilirsiniz.
Sonos ZP120’ı Sonos kontrolörünüz, App Store’dan indirebileceğiniz uygulama ile İpod Touch ve İphone’unuz ya da ürünle birlikte verilen ücretsiz yazılım sayesinde PC ya da Mac’inizle kontrol edebilirsiniz.

 

 

Genel Özellikler
Güç Kaynağı: AC 120/240V, 50-60Hz, Önemli uyarı: Cihazın arkasındaki voltaj anahtarını cihaz prizdeyken değiştirmeniz cihaza zarar vereceğinden anahtarın konumunu kesinlikle değiştirmeyiniz.
Ön Panel Düğmeleri: Ses ve ses kesme
Arka Panel Düğmeleri: ZonePlayer statü ve ses kesme statü ışıkları
Boyutlar (H x W x D): 89 x 185 x 207 mm
Ağırlık: 2.3 kg
Paket İçeriği: Sonos ZonePlayer 120, güç kablosu, flat Ethernet kablosu, Sonos Sistem Setup software CD-ROM (Windows XP SP2, Windows Vista ya da Windows 7; Mac OS X v10.4 ve daha yüksek Sonos Multi-Room Müzik Sistemi Kurulum Kılavuzu