STANDART Yazdır  

ALPINE SWR-T12 30cm Subwoofer 600W RMS 4 Ohm Slim KARGO BEDAVA

445 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  93188
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Kimden  Bayiden
  • Marka  -
  • Kargo Süresi  -
  • Tipi  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

 

 

SWR-T12 - Type-R Subwooferları

Type-R ince subwoofer serisi, yoğun düşük bas performansını ve zemin çıkışı sallamalarını, geleneksel Type-R subwooferları, son derece küçük muhafazalar için, ince bir paket içine uyumla kombine eder.



445 €
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı
Ürün bilgisiÖdün Vermeyen Daha Fazla Montaj Seçenekleri

İnce Type-R serisi, daha fazla montaj esnekliği seçeneği sunmak ve çok yönlü uygulama sağlamak için tasarlanmıştır. 10” için 82mm derinlik ve 12” için 89mm derinlik, Bu subwooferlar size normalde uyum sağlamayan bölgelerde derin bas performansı sağlar.9.9 lt ( ) ve 17 lt (SWR-T12) ideal muhafaza boyutları, büyük bas performansı ile aracınızdaki hemen hemen her yere gitmek anlamına gelmektedir.

Özel Alpine Teknolojileri ile Yüksek Performans Alın

Yeni ince Type-R serisi, ilk endüstri tasarımında en az 7 benzersiz Alpine Teknolojisine sahiptir. İnce Type-R serisindeki yenilikler, çıkış ve güç kullanımına izin verir.Hemde geleneksel Type-R serisinin yarısından az derinliğe sahipken.Yeni ince Type-R tasarımı, temiz ve derin bas genişletmesine, hızlı, daha doğru geçişlere ve daha büyük çıkış kabiliyeti veren standart Type-R DNA'larına sahiptir.

Devrimci Örümcek Segment Dizaynı, Subwooferda Uzun Gezinim Sağlar.

Onun öncülleri gibi, güçlü ve etkili çıkış sunması için ince Type-R'a da güvenebilirsiniz.Çoğu sığ montaj subwooferları standart derinlikteki subwooferlardan daha az çıkış sağlar.Kendi sığ çerçeve sınırları ve konileri yüksek güç düzeyinde taşıyabildiği gibi.Ta ki bugüne kadar. İnce Type-R serisi, Alpine'ın patent bekleyen Pass-Gap Geometrisini kullanır.Pass-Gap Geometri, benzersiz Termoplastik Elastomer Örümcek Segmentini tamamen sağlayan motor yapısına da izin verir.Bunun anlamı, koni ve ses bobini montajı için 50 mm'den fazla zirve dolanım iznine ihtiyaç vardır. Böyle sığ bir kare bile büyük çıkış için izin verir.

Kutu Dışında Tutarlı, Güvenilir Performans

Tutarlı bir performans için saatlerce subwooferınız ile ilgilenmenize gerek yoktur.Bu subwoofer tutarlı performansını kutudan dışarı yansıtmak için tasarlanmıştır. Bu devrimci tasarım fenolik tekstil yerine reçine kalıp ile yapılmış olduğundan, ideal performansı elde etmek için durmasına hiç gerek yoktur. Co-Kalıp Alüminyum, güvenilir ve yüksek mukavemetli tasarım için ses bobinindeki örümceğe bağlanır. Standart endüstri ölçüm sisteminin bu iki grafiği; Klippel, subwooferın gezimini hem mıknatıs sisteminin gücü hem de süspansiyonun sertliği ve doğrusallığı ile birlikte göstermektedir.

FEA Optimizasyonu= Maksimum Doğrusallık

Alpine'ın Patentli Çift Taraflı Bileşik Radius Eğrisi kutup geometrisi ultra manyetik alan sağlar.Bununla birlikte daha fazla güç kullanımı ve çıkışı arttırırken dahi, bozulmaları azaltmak için en uyumlu akı yoğunluğunu sağlar.(ABD Patent: #6,639,993)

Daha Fazla Gezinim = Daha Fazla Çıkış

Yeni FEA-Optimizasyonlu Motor Yapısının yanında devrimci Yüksek Genlikli Multi-Roll (HAMR) Süspansiyon Dizaynı ile yeni Type-R ince Subwooferları, size katagori içinde en yüksek X-max ve SPL çıkışları verir. Gerçek yaşamda, 15mm ölçülen X-max, yeni Type-R İnce Subwooferlar sınıfının en iyi bas çıkışını, ultra düşük bozulma ve eşsiz ses kalitesi sunmak için izin verir.

Güç ile Maksimum Performans

Sizce, birinci ya da ikinci Type-R inceliklerinden hangisi güç için doğru miktarda?

Küçük ve Hafif Pakette Daha Fazla VC Kontrolü

Type-R İnce Subwooferları 1.5lb Neodimyum Mıknatıs, subwooferlarda kullanılan standart mıknatıslardan 5 kat daha fazla manyetik güce sahiptir.Bu güçlü mıknatıs, büyük 4 "(100mm) ses bobini ile birliktedir.Bu size artan güç kullanımı ve daha doğru, yüksek ses, temiz bas ile daha fazla kontrol sağlar.

Hafif Koni Malzemeleri Uygulamak için Tasarlanmıştır.

Ağır mıknatıs montajı, ağır koni malzemelerini gerektirir.Özel olarak tasarlanmış olan koni, enjeksiyon kalıplı kuvvetli transfer montajı ile takviye edilmiştir.Bu hakeretli kitleyi en aza indirirkenn, koni yapısı olağanüstü sertlik verir.Merkezleme halka kuvvet transfer montajı ayrıca ses bobinini montaj yerine kitlemek için tasarlanmıştır.Bu tüm piston montajını son derece güçlü ve doğrusal yapar.

Serin Tutun = Oynatmaya Devam Edin

Alpine'ın Patentli Radyal Bacalı VC Soğutucu ve Hava Yönetim Sistemi (ABD Patenti #7,634,101) güç sıkıştırmasını en aza indirmek için yardımcı olur ve aktif çekim (veya transfer) ile ses bobininden çıkış ısısını uzak tutar ve bunun sayesinde güvenilir uzun çalma süresi sağlar. Yeni döküm alüminyum çerçeve, montaj için doğrudan alüminyum kısa devre kolu ile birleştirilmiştir.Bu tüm çerçevenin, sürekli güç kullanımında hatta aşırı uygulamalarda bile, bir soğutucu gibi hakeret etmesini sağlar.

4 Eşsiz Alpine Teknolojisi

4.1 Radyal Bacalı VC Isı Emici & Airflow Yönetim Sistemi

Aktif olarak soğutucu sistem üzerinden, doğrudan havayı zorlayarak ses bobini sıcaklıklarını yönetir.

4.2 FEA Optimizasyonlu Çift Taraflı İşlenmiş CRC Motor Yapısı

Simetrik bir manyetik alan ile yaratılmış, eşit olarak dağıtılmış akı yoğunluğu; daha fazla güç kullanımı ve çıkışı arttırırken büyük ölçüde bozulmayı azaltır.

4.3 FEA Optimizasyonlu Enjeksiyon Kalıplı TPE Örümcek ile birlikte Pass-Through Gap Tasarımı

Mekanik temizleme, tepeden tepeye 50mm gezinime gerek duyar.Küçük bir paketten büyük çıkış potansiyeli salar.

4.4 FEA Optimizasyonlu HAMR Surround

Yüksek Amplitüdlü Multi-Roll Surround Tasarım, değerli koni alanından ödün vermeden aşırı gezinimler için olanak sağlar.Doğruluk ve enjeksiyon-kalıplı Santoprene® için FEA Optimizasyonu ile yapılan, HAMR surround, süspansiyon sisteminin önemli bir parçasıdır ve doğru, distorsiyonsuz kontrolü sağlayan aşırı gezinimler sağlar.

Özellikler & AyrıntılarÖzellikler Diyafram

  • Malzeme: Alüminyum
  • Tasarım: Yapısal Parabolik w / Kuvvet Transfer Montajı

Surround

  • Malzeme: Enjeksiyon Kalıplı Santoprene
  • Tasarım: FEA-Optimize Yüksek Genlik Mutli-Roll (HAMR) (Patent Beklemede)

Örümcek

  • Malzeme: Termoplastik Elastomer (TPE)
  • Tasarım: Co-Kalıp Regresif w / Entegre Özel Müşteri Seçimi

Ses Bobini

  • Malzeme: 220C Kenar-Kubbe Bakır Şerit Tel
  • Tasarım: Büyük Boy 100mm (4'') Underhung Ses Bobini

Motor Yapısı

  • Kutup Geometrisi: FEA-Optimizasyonlu Çift Bileşik Radius Eğrisi w/ Doğrudan Geçiş Gap Tasarım(Patent #6,639,993, 2 Patentleri Beklemede)
  • Yapılandırma: Radyal Bacalı VC Soğutucu ve Kısa Devre Kolu w / Hava Yönetim Sistemi(Patent 7,634,101)

Çerçeve

  • Malzeleme: Dökme Alüminyum
  • Tasarım: Doğrudan Eşli Kısa Devre Kolu / Soğutucu ve Çerçeve Dizaynı

Terminalleri

  • Düzen: Bir Yandan
  • Tasarım: Ağır Altın Kaplama Giriş Blok Terminalleri

Özel Müşteri Seçimi

  • Tasarım: Dokuma Örümcek Entegrasyonu Tasarımı

Conta

  • Tasarım: Gizli Conta Montajı (ABD Patent #7,760,900)

AYRINTILAR Güç Kullanımı

  • CEA-2031 Güç Verimi: 600W
  • Güç Aralığı: 300 - 600 Watt
  • RMS Güç Kullanımı: 600W
  • Zirve Güç Kullanımı: 1800 Watt

Boyutlar

  • Montaj Derinliği: 89 mm (3.5'')
  • Montaj Çapı: 275mm (10.85'')
  • Kaydırım: 2.27 l (Ön Montaj)
  • Hacim Ekleme: 1.42 l (Ters Montaj, Mıknatıs Dışarda)

Genel

  • Frekans Tepkisi: 26Hz - 200Hz

İlgili Ürünler

 

 

  • Mono Güç Yoğunluğu Dijital Amplifikatör
  • Mono Güç Yoğunluğu Dijital Amplifikatör
  • 4/3/2 Kanal Güç Yoğunluklu Dijital Amfi
  • 4-Kanal Mono Dijital Güç Amplifikatörü
  • Mono Amplifikatör