STANDART Yazdır  

ALPINE X800D-U - Gelişmiş Navigasyon İstasyonu KARGO BEDAVA

2.000 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  92929
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Kimden  Bayiden
  • Marka  -
  • Kargo Süresi  -
  • Tipi  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

 

Navigasyon ve Eğlence için 8 inç monitör!                       X800D-U - Gelişmiş Navigasyon İstasyonu

Bir Bakış Navi XL, devasa 8 inç monitörüyle araç içi bilgi/eğlenceyi tümüyle yeni bir deneyim haline getirir. Büyük ekranı Bir Bakış rahatlığını ve filmleri sinema hissiyle izleme imkanı sunar. Ekran ikiye bölünmüş haldeyken bile X800D-U ekranı başlıbaşına bir maceradır.

8 inç ekran 7 inç (17.78cm) ekranlara göre gözalacak şekilde %43 daha büyük bir alana sahiptir. Navigasyon haritalarında şaşırtıcı detayları görebilir ve ekranı 50/50 böldüğünüzde bile cihaz uygulamalarına kolayca seçilebilir boyutlarda ulaşacaksınız. Bu cihazı bir kere kullandıktan sonra bir daha asla dahaküçük bir ekran boyutuna geçmek istemeyeceksiniz!

3. Nesil Bir Bakış Navi Arayüzü

Bir Bakış Navi artık 3. nesil arayüze sahip - görüntüler ekrandan fırlayacakmış gibi hissetmenizi sağlayan iyileştirilmiş grafiklerle! İhtiyacınız olan bilgiye tek bakışta erişeceksiniz, sisteminizi kontrol etmek daha kullanışlı olacak. 

X800D-U cihazla birlikte, Facebook bağlantılı Alpine TuneIt App uygulaması gibi geniş bir yelpazeye yayılan gelişmiş ayarlar kullanımınıza sunulur.
Mükemmel ses kalitesi,tümleşik DAB/DAB+, Sesle Arama fonksiyonunu destekleyen tümleşik Bluetooth gibi uyumluluklarla bir bütün oluşturur.

2000 € 
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı
 Teknoloji                                        Ürün BilgisiAkıllı telefonların araç içinde güvenle kullanılabilmesi için;

MirrorLink™, araç tabanlı bilgi-eğlence sistemlerine akıllı telefonları bağlamak için yeni geliştirilmiş standart bir yöntemdir.Bu Araba Bağlantı Konsorsiyumunun (CCC) bir parçası olup; otomotiv üreticileri, sistem tedarikçileri, tüketici elektroniği üreticileri ve telefon üreticileri tarafından desteklenen bir çapraz-sanayi çözümüdür. MirrorLink™, size navigasyon, müzik çalma, eğlence ve iletişim gibi diğer akıllı telefon tabanlı uygulamaların sorunsuz ve rahat kullanımına imkan tanır.

MirrorLink™ destekleyen bir telefonunuz varsa, telefon üreticinizin uygulama mağazasını ziyaret edip gerekli uygulamayı indirmeniz ve telefonunuza kurmanız gerekir (uygulama için sizden ücret talep edilebilir) Ana üniteniz bir terminal işlevi görmektedir, tüm işlemler telefonunuz üzerinden gerçekleşir. Kullanım esnasında telefonunuz şarj olur. Sürücü navigasyon kullanımı esnasında telefonunun internet bağlantısı üzerinden trafik bilgilerinin güncellenmesini takip edebilir.

Tuning ve Facebook için Alpine TuneIt App

X800D-U Alpine'ın havalı ve kullanışlı Alpine TuneIt App uygulamasını destekler böylece ses ayar özelliklerine doğrudan akıllı telefonunuz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ses ayarlarınızı Alpine Bulut Server'ına yükleyerek diğer Alpine hayranlarıyla paylaşabilir, onların ayarlarını görebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama size Facebook mesajlarınızı ana ünite ekranından görüntüleme, iletileri beğenme imkanı sunar.
Alpine TuneIt App with TTS uygulamasını Apple App Store veya Gogle Play üzerinden indirebilirsiniz.

Yüksek Kalite Ses; Aracınız ve kulaklarınız için özel olarak ayarlandı! 

X800D-U, gelişmiş ses işleme kabiliyetinin tüm gücünü, toplam tonal dengeyi sağlamak ve bass sesini en üst seviyeye çıkararak araç ses sisteminize aktarmak üzere BASS ENGINE SQ özelliğini kullanır, bunun yanısıra Dijital Zaman Düzeltme ve 9-Bant Parametrik Ekolayzır gibi birçok ses özelleştirme fonksiyonunu da beraberinde getirir. Hepsinden daha iyisi tüm bu fonksiyonları Alpine TuneIt App uygulamasıyla akıllı telefonunuz üzerinden kolayca kontrol edebilirsiniz. X800D-U'da 24-Bit DAC ve 4-volt PreOut bulunmaktadır.


Gelişmiş Güç Entegresi (IC)

X800D-U, dinamik tepkiler ve mükemmel ses kalitesi için tümleşik amplifikatör kullanır.

Üstün Radyo Ses Kalitesi için DAB Tuner

Artık üstün ses kalitesiyle radyo keyfi sürebileceksiniz. Tümleşik DAB, DAB+ ve DMB tunerleri, aracınızı nerede kullanırsanız kullanın, sürekli ses kalitesi için en son tuner teknolojisini kullanırlar. DAB yayınının mevcut olmadığı yerlerde ünite RDS ve DAB arasında geçişler yaparak sürekli yüksek kalite yayın yakalanmasını sağlar. Servis arama ve DAB anteni güç kaynağı da sunar. Tercihe bağlı olarak haricen satılan KAE-220DA Alpine DAB anteni kullanabilirsiniz.

HDMI Bağlantısı

HDMI özellikli akıllı telefonunuzda veya portatif medya yürütücünüzde kayıtlı video içeriğini, X800D-U'nun yüksek çözünürlüklü ekranında keyifle izleyebilirsiniz. Tamamı dijital data trasferi ve WVGA ekran mükemmel görüntü kalitesini garantiler. Haricen satılan HDMI kablosu (iPhone, Sony Xperia ACRO ve Motorola, vb için veya HTC ONE, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, vb için ) gerekir.

Büyük Kontrol Düğmeleri

Gelişmiş görüntüleme sadece önemli fonksiyonlarla değil aynı zamanda büyük düğmeler ile daha uygundur. Sürüş esnasında 8 inc'lik ekranda hızlı ve daha rahat kullanım kolaylığı sağlayan düğmelerin daha güvenli olduğunu göreceksiniz.

Haritalara Daha İyi Bir Bakış

8 inç ekran daha fazla ayrıntı ve daha iyi bir görünüm vererek navigasyon için harikalar yaratmaktadır. Hatta ufak ve dar sokak isimleri bile açıkça görülebilir hale gelir. Bütün bunlar daha rahatlatıcı bir sürüş deneyimi sağlar ve güvenliğiniz için ekstra önemler olarak nitelendirilebilinir.

Geniş Ekran Filmleri Daha Eğlenceli Hale Getiriyor

Süper büyük 8 inc monitör ekranı aslında 7 inc'lik ekranlara göre %43 daha büyüktür. DVD filmler, iPod ve bu tarz diğer cihazlardaki videoları çok daha fazla eğlenerek izleyebilirsiniz. Ayrıca oynatma işlevlerinin kontrolü de kolaydır.

Alpine Klima Kontrol ve Park Sensörü Arayüzleriyle Uyumludur

Birçok fabrika çıkışı Ana Ünite, klima kontrolleri ve park sensörü ekranına sahiptir, bunlar değiştirildiğinde bu özellikler kaybolmaktadır. X800D-U sözkonusu olduğunda bu bir problem olmaktan çıkar, zira Alpine arayüzleri sayesinde klima kontrolleri ve park sensörü ekranı oldukça çekici grafiklerle sürücüye sunulmaktadır. Bu da Alpine sistemin araca tam entegrasyonu ve sürücü için daha kapsamlı sürüş güvenliği ve rahatlık anlamına gelir.

Park sensörünün grafiklerle gösterimi, ön ve arka tarafta engellerle aradaki mesafenin kolayca anlaşılması, park alanlarına giriş çıkışlarda daha güvenli manevra imkanı sağlar.

Kamera görüntüsü siz aracınızı parkederken size net bir görüntü sunar, ön ve arka mesafeler temsil edilmektedir. Sistem, multimedya sesini, park sensörü uyarı sinyallerini duyabilmeniz için otomatik olarak kapatır. 

Tüm Klima ve ısıtıcı faaliyetlerinin yanısıra havalanndırma ayarlarının da grafiklerle gösterimi, istediğiniz ayarları yapmanızda büyük kolaylık sağlar.

Alpine X800D-U Kurulum Kitleri

8 inc'lik bir ekranı temiz ve düzgün şekilde bir ön panele yerleştirmek zorlu olabilir. Bu yüzden Alpine sizlere sayısı gittikçe artan ve içinde mekanik parçalardan adaptörlere kadar olan tüm parçalarını, Direksiyon Uzaktan Kumanda Kontrol arayüzünü, Araç Ekran bağdaştırıcılarını (Eğer araç ekranı sağlıyorsa) bulunduran yükleme kitlerini sunmaktadır. Montaj kitleri Volkswagen, Seat, Skoda, Mercedes A Sınıfı (W169), B Sınıfı (T245), Vito ve Viano, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai gibi birçok araçlar için kullanılmaktadır. Daha birçok kit hazırlanma aşamasındadır. Detaylı bilgi için distribütöre danışınız.

 Bir Bakış Kullanımı ve Bir Bakış KılavuzluğuBir Bakış Kullanımı

X800D-U size aynı anda iki kaynak görüntüleme seçeneği vererek kullanıcı dostu kullanımda yeni bir seviye kaydediyor. İki ekran arasında ileri ve geri yapmak zorunda değilsiniz, farklı menüleri seçebilirsiniz. İstediğiniz bütün bilgiler sizin önünüzde. Basit dokunmatik ekran simgeleri ve ayarlanabilir fonksiyonlar ile uyumluluğunuzu arttırın.

Kişisel Kullanım için Ünitenizi Özelleştirin

Favorilerim seçeneği, tek dokunuş ile size 8 farklı seçimi aynı anda sunar ve simgeleri sürükleyerek istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Favori radyo istasyonlarınızı ayarlayın, sevdiğiniz POI arama katagorilerini belirleyin ya da telefon defterine hiç dokunmadan en yakın kişiyi arayın. Ayrıca arka plan rengini seçebilir ve araç modeli için ses ayarlarını yapabilirsiniz. Bütün bu özellikler Bluetooth uyumlu telefonu olan iki kişi için de geçerlidir.

İki Kullanıcı için Ekstra Uyumluluk

Siz ve eşiniz ya da daha başka bir kişi aracınızı sıklıkla kullanıyorsa, hem kendinizin hem de o kişinin profilini kaydedebilirsiniz. Araca girdiğinizde Bluetooth otomatik olarak cihaza bağlanır ve profilinizi başlatır. Profil; arka plan rengi, temel işletim ekranının yanı sıra Telefon Rehberi, Favorilerim, Radyo İstasyonları ve Kamera Görüntüsünü içerir. Bunları tekrar tekrar manuel olarak elle girip vakit kaybetmemeniz için profilinizi kaydedin ve kendinize zaman kazandırın.

Medya Ustası

Her ne tür medya ortamı olursa olsun, X800D-U bunlara hazırdır. iPhone/iPod, USB aygıtları ve DVD Oynatıcı (DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC) gibi kaynaklardan müzik ve video oynatımını destekler. Videolar Görsel EQ modu seçimi ile 6.1 inc WVGA ekran üzerinde harika görünür. Ayrıca dahili Bluetooth modülü üzerinden müzik yayını yapabilirsiniz veya Nokia (Symbian™) telefonlarını bağlayabilirsiniz ( kullanarak). Ses Özelleştirme fonksiyonları MediaXpander, 6-Kanal Zaman Doğrulama, Kayıtlı Ekolayzer (10 Mod) ve 9-Bant EQ içermektedir.

Geliştirilmiş Sürüş Kolaylığı için Sistem Entegrasyonu

Alpine 'in, aracınızın fabrika sistemlerine kolaylıkla entegre edilmesini sağlar. Direksiyon uzaktan kumanda aracılığı ile fonksiyonları kontrol etmenizi sağlayan ve göstergelerin orada bulunan ekrandan ana ünite bilgilerini görüntülemeye yarayacak ara yüzlere sahibiz. Bunların hepsi, gözlerinizi yolda daha çok tutmayı amaçlayan Bir Bakış Navigasyon kavramının bir parçasıdır.

One Look Guidance

Yeni iGO Primo 2 yazılımı ile, navigasyon sistemi kullanımı geniş ve yararlı fonksiyonlar sayesinde hiç bu kadar kolay olmamıştı. X800D-U hemen hemen tüm Avrupa ülkelerinde geniş harita kapsamı, 3D işaretleri, karayolu modu, gelişmiş adres girişi ve diğer gelişmiş özellikleri ile haritalar için destek verir. Ve tabii ki 50/50 bölünmüş ekran sayesinde Bir Bakışta navigasyon ekranına bakıp kontrol ederken diğer ekrandan müziklerinize bakabilirsiniz.

Daha Keyifli Sürüş için Gelişmiş Özellik Paketi

Bu Gelişmiş Navigasyon İstasyonu ihtiyacınız olan her şeyi, hangi ülkede olursanız olun size sunar. 47 Batı ve Doğu Avrupa Ülkelerini sesli rehberlik için 29 dile ve Metin-Konuşma için de 15 dile çevirir. Gelişmiş POI veritabanı sayesinde favori yerlerinizi bulmak ve yeni alanlar keşfetmek çok daha kolay. Ayrıca TMC alıcısı sayesinde her zaman en az trafiğin olduğu güzergahları gösterir.

Ünitenin yüklenip ilk GPS düzenlenmesi yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde, mevcut bir harita güncellemesinin olup olmadığını kontrol edin ve eğer mevcutsa ücretsiz olarak indirmek için  a gidebilirsiniz. Bu güncellemeyi satın aldıktan sonra en son harita verilerini elde etmiş olursunuz.

3 Boyutlu Yer Şekilleri

3B haritalar size sürüş alanında çok daha gerçekci bir görünüm verir. Haritalar size yüzlerce 3B şekilleri gösterebilir ve şehir haritalarındaki 3B binaları görmek, navigasyon kullanımını daha kolay hale getirir.

Otoban Modu

Haritanın görünümünün yanı sıra, bu mod size yaklaşan dinlenme duraklarını, restoranları ve benzin istasyonları gibi yerler hakkında çeşitli bilgiler verir. Daha verimli rota planlaması için mesafe ve tahmini varış zamanını da görebilirsiniz.

Gelişmiş Adres Girişi

Bütün Avrupa ülkeleri için posta kodlarını girebilirsiniz hatta 7-haneli İngiltere kodları da dahil olmak üzere. Bu da adresleri hızlı arayıp bulmanıza yardım eder. Sistem kısmi adresleri bile okuyabilir. Kiril ve Yunan alfabesi de dahil olmak üzere 33 farklı dili seçebilirsiniz.

 Bir Bakış GüvenlikBir Bakış Güvenlik

Sizi bilgilendiren ve eğlendiren Alpine, aynı zamanda güvenliğinizi de arttırmak istemektedir. Bir Bakış Güvenlik özelllikleri Gelişmiş Bluetooth yetenekleri, arka kamera desteği ile birlikte daha güvenli sürüş için tasarlanmıştır ve sisteminizi korumaktadır. 

Mesafe Kılavuzuyla Geri Görüş Kamera Bağlantısı destekler

Alpine arka görüş kamerası ekleyerek geriye gitmek ve park etmek eskisinden daha güvenli ve kolay. Renkli dikmeler, mesafe kılavuzları olarak ekranda görünür ve araca göre ayarlanabilir. Alpine Çoklu-Görünüm kameraları dokunmatik ekrandan kontrol edilebilir.

Gelişmiş Özelliklerle, Gelişmiş Bluetooth

Tümleşik Bluetooth modülü telefonu tutmak zorunda kalmadan güvenli şekilde telefon görüşmeleri yapma olanağı sunar. Ve şimdi Alpine'ın Gelişmiş Bluetooth özelliği sürüş kolaylığı için yeni işlevler sağlamaktadır. Çoğu Bluetooth özellikli telefonlar desteklenir, kolayca telefon defterinize ulaşabilir ve alfabetik aramalar yapabilirsiniz. Çağrı listelerinizi Hızlı Arama ekranından görebilir, gelen çağrıları bekletebilir ve aralarında geçiş yapabilirsiniz.

X800D-U'ya toplam 5 telefon eşleştirebilirsiniz. Bir telefon ile eller serbest arama yaparken aynı anda diğer telefondan müzik yayını yapabilirsiniz. Hızlı arama ekranına Bir Bakış girişi yaparak en sık aradığınız 4 numarayı kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

 Özellikler & AyrıntılarFEATURES Tuner

  • Memory Presets: Preset Stations (FM: 18 / MW: 6 / LW: 6)
  • Memory: Auto Memory
  • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

  • RDS Functions: AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

  • DAB Tuner Built-in
  • DAB+/DMB Supported
  • Service Preset: 18 Preset Memory (6 services for each band, DAB 1/2/3)
  • Auto Ensemble/Service Memory
  • RDS Fallback (where available)
  • Service Search Function
  • PTY Search Function
  • Antenna Power Supply Selection
  • Required DAB Antenna KAE-220DA sold separately

BLUETOOTH®

  • Built-in BLUETOOTH® Module
  • HFP (Hands-Free Profile) Compatible
  • Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible
  • Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.4 Compatible
  • Advanced BLUETOOTH® Technology
  • Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported
  • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
  • Phone Book: Phone Book Synchronization
  • Speed Dial: 4 Preset Memory (per phone)
  • Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers can be stored for one name
  • Device Name Display
  • Auto Answer
  • Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls
  • Redial Function
  • Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume
  • DTMF (Touch-Tone) Function
  • Signal Strength Indicator
  • Battery Level Indicator
  • Menu Language Selection: 24 Languages
  • Firmware Updatable
  • Microphone Included

Made for iPod® / iPhone®

  • Compatibility for iPod/iPhone: Made for iPod touch 5th/4th/3rd/2nd/1st Gen., iPod nano 7th/6th/5th/4th/3rd/ Gen., iPod classic 160GB/120GB/80GB, iPod with video, iPhone5S,iPhone5C, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
  • Connection: Required (Sold separately)
  • Music & Video Playback Compatible
  • Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
  • Alphabet Search
  • Artwork Display
  • Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
  • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All
  • Repeat
  • Battery Charging

Disc Player

  • Disc Type: DVD/CD Player
  • Disc Playback Type: DVD-Video, CD, CD-R/RW, DVD±R/RW
  • Playable Format: DVD-Video, CDDA, MP3/WMA/AAC, DivX
  • M.I.X. Random Play
  • Repeat
  • DVD Direct Menu Control
  • CD Text Display
  • CD Text Name Search
  • DAC: 24 Bit DAC

Navigation Function

  • Map Coverage: 47 Countries (Western and Eastern Europe)
  • Menu Language: 29 Languages
  • Voice Guidance Language: 29 Languages for Voice Guidance, 15 Languages for Text-to-Speech (TTS)
  • Advanced Address Search
  • Post Code Search
  • Free Form Search
  • Partial Name Search
  • Advanced POI Functions
  • Smart Routes: Smart Routes using historic traffic patterns
  • Advanced Route Planning
  • Eco Route Search
  • 7 Alternative Route Recommendation
  • Advanced TMC Mode
  • Map Display Mode: 2D Heading Up, 2D North Up, 3D
  • 3D City Mode: 3D Building/Icon Display
  • Elevation Map Display: 3D maps with elevation mode
  • 3D Motorway Junction View: Junction View with Sign Post
  • Drive Lane Suggestion
  • Tunnel Mode
  • Highway Mode
  • Voice Guidance Mixing
  • Text-to-Speech
  • Direct Phone Call from POI data
  • 3 Positioning Sensors: GPS, Gyroscope, Vehicle Speed Pulse

USB Media Connection

  • USB Connection: USB Extension Cable Included
  • Music & Video Playback Compatible
  • Music Playback: MP3/WMA/AAC Playback
  • Video Playback: DivX Playback
  • File / Folder Name Search
  • Tag Info Search
  • Folder Up / Down
  • M.I.X. Random Play
  • Repeat

Sound Tuning

  • Bass Engine SQ
  • Bass Engine™ Pro
  • Subwoofer Level Adjustment
  • Subwoofer Phase Select
  • 4V High Voltage PreOut
  • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
  • 9-band Parametric Equalizer
  • 6 Channel Digital Time Correction
  • Digital Crossover Setting
  • Customized Sound Setting by Car Type
  • MediaXpander
  • Application Volume Level Setting
  • Sound Setting Data Download
  • Easy, Step-by-Step Sound Customization
  • Alpine TuneIt App ready

General

  • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
  • Advanced Power IC
  • Display: 8′′ WVGA High Resolution Display
  • White LED Backlighting System
  • 50/50 Split Screen: Left / Right Position Changeable
  • Motorized Display Operation
  • Control Type: Touch, Drag, Flick
  • My Favorites Function
  • Automatic Setting Change for 2 Users
  • Display Colour Setting: 5 Background Colour (Blue/ Red / Amber / Green / Black) Selectable
  • High Grade Audiophile Design
  • PreOut: 3 PreOuts (4V, Front / Rear / Subwoofer)
  • AUX-Out: 1 A/V AUX Output
  • AUX-In: 2 A/V AUX Input
  • Steering Wheel Remote Control Ready
  • OEM Sub-display Ready
  • Remote Control Ready
  • Navigation Guidance Mix
  • Camera Connection & Built-in Controls for Multi-View Camers
  • Camera Guide Line Adjustment
  • Rearview Camera Display Automatic Boot-up
  • Simple Mode & Info Mode Display Selection
  • Visual EQ
  • Live Contrast Adjustment
  • Menu Language: 24 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)
  • Clock
  • Auto Dimmer
  • Anti-theft security code
  • Firmware Updatable
  • Power Antenna Lead
  • Remote Turn-On
  • Optical Output
  • HDMI Input (Alpine Special HDMI connector required)
  • Engine StartStop unaffected
  • Can Connection port

Map & Database

  • Online Map Update

Installation

  • Perfect F.I.T. Kit Solutions available

 

 

 

Özellikler

Giriş / Çıkış Portları

  • 5.1 Surround
  • Aux Giriş
  • Ek Monitör Çıkışı
  • Hafıza Kart Girişi
  • Kamera Girişi
  • Subwoofer Çıkış
  • USB Portu
  • iPod Uyumu

Gelişmiş Özellikler

  • Bluetooth
  • CD-R / CD-RW Uyumlu
  • Changer Kontrol
  • Dahili TV
  • Direksiyondan Kontrol
  • Dokunmatik Ekran
  • Dvix
  • EQ
  • Handsfree
  • Kumanda
  • MP3
  • Navigasyon (GPS)
  • Taşınabilir Ön Panel
  • WMA