STANDART Yazdır  

ALPINE ILX-700 CARPLAY UYGULAMA İSTASYONU KARGO BEDAVA

800 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  92928
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Kimden  Bayiden
  • Marka  -
  • Kargo Süresi  -
  • Tipi  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

 

Alpine, Apple CarPlay için özel olarak tasarlanmış ilk Ana Ünitesini gururla sunar               iLX-700 - Apple CarPlay tabanlı Uygulama Link İstasyonu

Çığır açacak Apple Carplay özellikli konsol-içi iLX-700 ana ünite, sürüş esnasında iPhone telefonunuzu daha akılcı bir yolla kullanmanıza imkan tanıyacak. Apple CarPlay iPhone kullanıcılarına, telefon görüşmeleri yapmak, haritaları kullanmak, müzik dinlemek ve tek dokunuş ya da sesli komutla mesajlara bakmak için inanılmaz derecede sezgisel bir yöntem sunmaktadır.

Hatta, yolculuğunuz esnasında, gerçek anlamda bağlantılı uygulama deneyimiyle, Spotify, internet radyo veya Podcastlerin keyfini sürebilirsiniz.

CarPlay, iLX-700 üzerinden kullanıldığında, kullanıcılar 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran veya Siri üzerinden sesli komutlarla Apple Carplay kontrollerine erişebilirler.

Apple CarPlay iOS'un son versiyonunu kullanan; iPhone 5S, iPhone 5C, Phone 5, iPhone 6 veya iPhone 6 plus telefonlarla uyumludur.

800 € 
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı
 Teknoloji              iLX-700, iPhone ve Apple CarPlay

iLX-700, iPhone ve Apple CarPlay — zekice bir kombinasyon

Apple CarPlay aracınızda iPhone telefonunuzu kullanmanız için kolay ve sezgisel bir yol sunmaktadır. iPhone cihazınızı "lightning" konnektörle iLX-700 teybinize bağlamanız yeterli, CarPlay Alpine ekranınızda belirecektir.
7 inç kapasitif dokunmatik ekranı veya Siri'yi kullanarak güzergahınız için gerekli talimatları takip edebilir, telefon görüşmeleri yapabilir, müzik arşivinizde gezebilir veya SMS mesajları yazdırabilirsiniz - hatta Siri'nin size gelen SMS mesajları okumasını sağlayabilirsiniz (Siri uygulamasında desteklenen diller için geçerlidir)
Bunlara ilave olarak, Apple Carplay'in onay verdiği Podcast, Spotify, internet radyosu ve diğer uygulamalara iLX-700 cihazınız üzerinden erişebilirsiniz. Zamanla daha fazla uygulama bu listeye katılacaktır. Apple CarPlay, bu uygulamaları gözlerinizi yoldan ayırmadan kullanabilmenize imkan tanıyacak.

Phone
Apple CarPlay, iPhone telefonunuzu daha rahat ve işlevsel kullanabilmeniz için kesintisiz biçimde eşleşme sunar. Siri kullanarak gözlerinizi yoldan ayırmadan cevapsız çağrılarınıza dönüş yapabilir, sesli mesajları dinleyebilirsiniz.
"Kişiler" "Hızlı Arama" ve "Son aramalar" listenize, tuş takımı kısayoluyla birlikte kullanımı kolay Arama ekranı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Haritalar

Nereye giderseniz gidin, Apple CarPlay size yolu gösterecektir. Apple Maps uygulamasının hemen farkedilen basitliği; her dönüşte sesli yönlendirme, interaktif 3 boyutlu haritalar, trafik şartları ve tahmini varış zamanı - tümüyle konsolunuza gelir. Bir adres girmeye başladığınızda, Apple CarPlay, varış noktanızı tahmin etmeye çalışacaktır.

İlave Apple CarPlay uygulamaları

Apple CarPlay, Spotify, Podcasts, Interned Radyosu v.b. uygulamalara onay vermiştir. Onay verilen uygulamaları iTunes üzerinden iPhone telefonunuza indirebilirsiniz - bu uygulamalar da Apple CarPlay menüsünde belirecektir.
Üçüncü parti uygulamalar hakkında daha fazla bilgi ve güncelleme için lütfen ziyaret edin.

 

Apple CarPlay Uygulamaları

iPhone cihazınızı bağladığınızda, önceden yüklenmiş dört Apple CarPlay uygulaması sizi karşılar: Müzik, Telefon, Haritalar ve Mesajlar.
Bu uygulamalar tıpkı iPhone telefonunuzda çalıştıkları gibi çalışırlar lakin aracınızı sürerken kullanabilmeniz için yeniden tasarlanmışlardır. Siri'ye hangi müzikleri dinlemek istediğinizi, göndermek istediğiniz SMS mesajını, gideceğiniz yeri belirterek sesli yönlendirme isteğinizi veya telefon arama/cevaplama isteğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.
Aşağıda bu tür esas uygulamalar detaylıca açıklanmıştır. Aracınızı durdurup el freninizi çektiğinizde, varış noktanızı elle belirtmek için kullanabileceğiniz bir klavye seçeneği de aktifleşecektir.

Müzik

iPhone telefonunuzda bulunan tüm müzik arama kontrollerini iLX-700 cihazınızda da olduğu gibi kullanabilirsiniz. Müzik aramak üzere çalma listesi,sanatçılar, albümler, şarkılar ve diğer filtreleri aşağı doğru kaydırarak veya alfabetik aramayla uygulayabilirsiniz. Ayrıca Siri'yi aktifleştirerek sesli komut yoluyla müzik yürütmesini başlatabilirsiniz. USB bağlantısı menüler arası hızlı geçiş ve yüksek kalite sesi garantiler.

Mesajlar

Aracınızda arkadaşlarınızla ve ailenizle mesajlaşmanın daha iyi bir yolunu Apple CarPlay ile tecrübe edebilirsiniz. Sesli komutlarınızla, mesaj gönderme, okuma ve cevap yazma gibi tüm işyükünü Siri üstlenir, böylece direksiyondayken telefonunuza bir bakış dahi atmak zorunda kalmazsınız.

Siri

Apple CarPlay, farklı sürüş senaryoları için Siri sesli komut desteği sunmaktadır. Siri'ye ne yapacağını söyleyin, gerisini o halletsin. Bir metin mesajı okumak ya da göndermek mi istiyorsunuz? Siri bununla ilgilenecektir. Yoldayken gelen aramaları cevaplamak veya dönüş yapmak mı istiyorsunuz? Siri sizin için en iyi co-pilot olacaktır. Siri, iLX-700 üzerindeki sabit butondan ya da aracınızdaki direksiyon kumandanızdan (direksiyondan kumanda adaptörü gerekmektedir) kesintisiz olarak aktifleştirebilir.

 

 

 Ürün BilgisiBoydan boya cam tasarım

iLX-700, ürünün birinci sınıf kalitesini ön plana çıkartan, boydan boya cam tasarıma sahiptir. Konsolunuzla bütünlük arzedecek şekilde, konsolunuza pürüzsüz uyumluluk sağlar.

7” Kapasitif WVGA Dokunmatik Ekran

7" kapasitif dokunmatik ekranı kullandığınızda ilk farkedeceğiniz şey, komutlara gecikme olmaksızın tepki vermesi olacak. Bu ekran, tüm ürünlerimizde kullandığımız ekranlara göre açık ara en iyisi. Bu ekranın önemli özellikleri aşağıda listelenmiştir:

  • Dokunmayla verilen komutlara yüksek derecede hassasiyet
  • Sürükleme ve dönüştürme hareketlerini destekler.
  • Doğrudan güneş ışığında dahi yüksek seçilebilirlik
  • Yüksek kontrast ve aydınlık
  • DEMO modu mevcuttur

Dijital AM / FM Tuner yüksek performans sunar

Alpine’ın dijital AM / FM tuneri üstün ses kalitesi ve daha hızlı tarama için radyo istasyonlarını yüksek isabetle bulup kilitlenir. Ardışık ve birden fazla frekanstan yayın yapan kanallarda görülen parazitlenmeleri tamamen ortadan kaldırır. Bunun bir sonucu olarak her daim kristal berraklığında radyo sinyali alırsınız. 

Alpine TuneIt App ile Tuning Uzmanı Olun

Ücretsiz Alpine TuneIt App uygulamasını iPhone cihazınıza indirin, aracınızla, Alpine ses sisteminize ait bilgileri de girerek bir kullanıcı profili oluşturun. Zaman doğrulama, Parametrik Ekolayzır, Crossover ve Media Xpander gibi fonksiyonlarla araç içi ses deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz. Hesabınızda 100 farklı ayar saklayabilirsiniz, böylelikle farklı müzik türleri için ayarlarınız arasında hızlı ve tek tuşla geçişler yapabilirsiniz.

Ayrıca…

  • Kolay sistem ayarlaması için birçok önayarı indirebilirsiniz.
  • Alpine Bulut Server aracılığıyla ses ayarlarınızı paylaşabilirsiniz.
  • Farklı müzik türlerine aitbass karakteristiklerini yakalamak üzere BassEngine SQ kullanabilirsiniz.

Not: iLX-700'ün ses ayar fonksiyonlarının tümünü kullanabilmek için Alpine TuneIt App uygulamasını indirmeniz gerekir.

 BASS ENGINE SQ

Bu gelişmiş Bass özelleştirme kontrolü frekans kesmeyi, Q faktörünü ve subwoofer seviyesini toplam dengeyi bozmadan otomatik olarak değiştirmeyi sağlar. Hızlı seçim için beş önayar sunmaktadır.


 

Kısa Şasi

iLX-700, sadece 7 cm şasi derinliğiyle çoğu araca uyumludur. VW Golf 7, BMW 1 ve 3 serisi ve diğer birçok sığ 2DIN hazneye sahip araçta kurulum imkanı tanır.

İlave Özellikler

  • Üç PreOut
  • Geri Görüş Kamerası destekler: Bir Alpine geri görüş kamerası (haricen satılır) bağlayarak aracınızın arkasında ne olduğunu bilmenin rahatlığını ve güvenini yaşayabilirsiniz.
  • AUX-Video Girişi: Video cihazınızdan video içeriği yürütebilirsiniz.(3.5mm mini-jack)

Her zamanki kör noktaların ötesini görün

Alpine, herhangi bir Alpine AVN sisteme yardımcı kamera takılmasını kolaylaştırır. Park etmeyi çocuk oyuncağı haline getiren birçok Alpine sürüş destek kamerasından birini seçin. Alpine kameralar dayanıklıdır ve geniş ya da çoklu açıdan ön ve arka uygulamalar için özel olarak tasarlanmışlardır.

Alpine Klima Kontrol ve Park Sensörü arayüzleri için bağlanabilirlik

Birçok fabrika çıkışı teypte klima kontrol ve park sensörü ekranları bulunmaktadır, bu teypler değiştirildiğinde bu özellikler kaybedilir. iLX-700'le orijinal teypten kurtulmak sorun değil. iLX-700 Alpine arayüzlerden gelecek klima kontrol ve park sensörü bilgilerini işleyerek grafiklerle görselleştirebilir. Böylelikle Alpine sistemin araca daha geniş sürüş güvenliği ve konforu sağlayacak şekilde kusursuz entegrasyonu garantilenmiş olur.


Park sensörünün grafiklerle gösterimi, ön ve arka tarafta engellerle aradaki mesafenin kolayca anlaşılması, park alanlarına giriş çıkışlarda daha güvenli manevra imkanı sağlar.

 

Tüm Klima ve ısıtıcı faaliyetlerinin yanısıra havalanndırma ayarlarının da grafiklerle gösterimi, istediğiniz ayarları yapmanızda büyük kolaylık sağlar.

USB Bağlantısı üzerinden HFT (Eller Serbest Transfer)

  • Eller serbest telefon görüşmesi yapabilme dahil, USB bağlantısıyla tam iPhone bağlantısı.
  • Bluetooth bağlantısına gerek yoktur.
  • iPhone bağlandığında Tak & Çalıştır eşleşme sağlanır.
    iLX-700'de tümleşik Bluetooth modülü yoktur.

 Özellikler & AyrıntılarFEATURES Tuner

  • Memory Presets: FM:18 / MW:6 / LW:6
  • Memory: Auto Memory
  • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

  • RDS Functions: AF, TA, EON, RADIO TEXT

Connection for iPhone®

  • Compatibility for iPhone®: Works with Apple CarPlay; iPhone5S,iPhone5C, iPhone5, iPhone 6, or iPhone 6 plus
  • Connection: (Not Included) or Apple Lightning Cable
  • Artwork Display
  • Available Selections: Playlist/Artist/Album/Song/Podcast/Genre/Composer/Audiobook
  • Alphabet Search
  • Direct Up/Dn: Playlist/Artist/Album/Podcast/Genre/Composer
  • M.I.X. (Shuffle) Capability: Song, Albums, All
  • Repeat
  • Battery Charging
  • USB Extension Cable Included

Sound Tuning

  • Subwoofer Level Adjustment
  • Subwoofer Phase Select
  • BASS ENGINE SQ
  • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical, Hip Hop, Country, Classical
  • 9-band Parametric Equalizer
  • MediaXpander
  • Time Correction: 6-Channel Digital Time Correction
  • Crossover: Digital Crossover Setting
  • Alpine TuneIt App Ready

General

  • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
  • Display: 7 inch High Resolution Display
  • Control Type: Capacitive Touch Screen
  • High Grade Audiophile Design
  • Camera Connection: 1 Camera Input
  • AUX Input: 1 A/V AUX Input (3.5mm mini jack) for DVB-T tuners or any audio/video playback device
  • 3 PreOuts (2V, Front/Rear/Subwoofer)
  • Steering Wheel Remote Control Ready
  • Clock
  • Auto Dimmer
  • Power Antenna Lead
  • Remote Turn-On
  • Remote Control Ready
  • CAN Connection port
  • Start-Stop Engine unaffected

SPECIFICATIONS Screen

  • 7 inch Capacitive WVGA Touch Screen
  • LCD Type: Transparent Type TN LCD
  • Operation System: TFT Active Matrix
  • Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
  • Effective Number of Picture Elements: 99% or more
  • Illumination System: White LED Backlighting

FM Tuner

  • Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz
  • Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
  • 50dB Quieting Sensitivity: 13.5 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
  • Alternate Channel Selectivity: 80 dB
  • Signal-to-Noise (S/N) Ratio: 60 dB
  • Stereo Separation: 35 dB
  • Capture Ratio: 2.0 dB

MW Tuner

  • Tuning Range: 531 - 1,602 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

  • Tuning Range: 153 - 281 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

Sound Tuning

  • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
  • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
  • BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
  • High Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • Low Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2 k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 9): 9k - 20k Hz
  • Parametric Equalizer (Gain): -7 to +7
  • Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
  • Application Volume Level: -14 to +14
  • High Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • High Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB
  • Low Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • Low Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB

Dimensions

  • Din Size: 2DIN
  • Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 100 x 75.5 mm

General

  • Power Requirement: 14.4 V.DC (11-16V allowable)
  • Pre Output Voltage (Before Clipping): 2 V / 10k ohms
  • AUX Audio Output Level: 1.2 V / 10k ohms
  • Maximum Mounting Angle: 30°
  • Weight: 0.9 kg
     

 İlgili Ürünler

 

 

  • Geniş Açılı Arka Kamera
  • Geri Görüş Kamerası
  • Dokunmatik Kontrollü Mobil DAB/DAB+ Alıcısı
  • Taşınabilir Dijital TV Alıcı (DVB-T)

 Aksesuarlar

 

 

 

Özellikler

Giriş / Çıkış Portları

  • 5.1 Surround
  • Aux Giriş
  • Ek Monitör Çıkışı
  • Hafıza Kart Girişi
  • Kamera Girişi
  • Subwoofer Çıkış
  • USB Portu
  • iPod Uyumu

Gelişmiş Özellikler

  • Bluetooth
  • CD-R / CD-RW Uyumlu
  • Changer Kontrol
  • Dahili TV
  • Direksiyondan Kontrol
  • Dokunmatik Ekran
  • Dvix
  • EQ
  • Handsfree
  • Kumanda
  • MP3
  • Navigasyon (GPS)
  • Taşınabilir Ön Panel
  • WMA