STANDART Yazdır  

DENON DCD 2500 NE AE SÜPER AUDIO CD ÇALAR

2.600 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  89637
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 

ÖZELLİKLER:

 

ÖZELLİKLER - DCD-2500NE

Super Audio CD çalar

Disk çalma performansını gözle görülür yükseklere çıkartan Üst Sınıf Super Audio CD çalar

  • Advanced AL32 Processing ve Ultra Hassas 192kHz/32bit D/A dönüştürücü
  • Titreşim ve gürültüyü minimize etmek için DAC Master Clock Devre Tasarımı
  • İstenmeyen titreşimi engellemek için Direkt Mekanik Zeminli Yapı
  • Ses sinyali saflığını korumak için dikkatlice dizayn edilmiş yapı, minimum sinyal yolları ve seçilmiş Hi-Fi parçaları
  • Advanced S.V.H. yükleyici ile Denon’un dijital disk çalma teknolojisinin kalbi olan orijinal sürücü mekanizması
  • CD, Super Audio CD, DSD (2.8 MHz / 5.6 MHz) dosyaları ve DVD R/RW’ye kaydedilen 192 kHz/24bit’e kadar PCM dosyalarının oynatılması
  • Ayrı dijital ve analog güç kaynaklı ikiz transformatör
  • Pure Direct Modu
  • Dijital optik, dijital koaksiyel ve analog çıkış

Denon Hi-Fi ürünlerini aktif olarak geliştirmeye devam eden ve HiFi ses teknolojilerini toplayan, arıtan ve nesilden nesile aktaran az sayıdaki ses markasından biridir. Günümüz için tasarlanan 2500NE serisi on yıllar boyunca oluşturulmuş Denon teknolojisi ve uzmanlığından beslenen veteran mühendisler ve yetenekli genç mühendisler tarafından geliştirilmiştir. DCD-2500NE disk çaların özüne ulaşmaya odaklanır: disk okumada ultra yüksek hassasiyet ve amplifikatöre yüksek kaliteli ses sinyali sağlamak. Bunu başarmak için sinyal yolları kısaltıldı ve tüm devre minimize edildi. Mühendisler disk sürücü mekanizma aparatlarını ve şasiyi disk çaların en büyük düşmanı olan titreşimi önlemek ve ultra titreşime dayanıklı performansa ulaşmak için yeniden tasarladılar. Şimdi diskteki bilgi kusursuz düzgünlükle okunur ve AL32 Processing Plus devresine temiz, üst sınıf sinyal sağlanır. CD ve Super Audio CD çalmasının ötesinde DVD tam esneklik ve yüksek çözünürlüklü sese genişletilmiş erişim için DVD R/RW’de kayıtlı DSD5.6 veya PCM192/24’a kadar ses kayıtlarını çalar. 

Advances S.V.H. Mekanizması, Denon’un orijinal disk sürücü tasarımı

TDCD-2500NE’nin disk sürücü tasarımı referans sınıfı Advanced S.V.H mekanizmasını içerir. Devre pikabı kontrol eder ve yeni geliştirilen diskten okunan sinyallerin kodlarını çözer. Sinyal yolları minimum şekilde kısaltılmış ve devreler aşırı akım ve gürültünün olmayacağı şekilde minyatürize edilmiştir. Mekanizmanın çeşitli parçaları disk okuma ve veri işlemeyi geliştirmek için dikkatle seçilmiştir. Büyük kütleli, titreşime dirençli malzemeler ve tınlama noktalarının dağılımı titreşim dayanıklılığının yüksek seviyesini oluşturur. Ek olarak mekanizmanın ağırlık merkezinin merkezin altında olması disk dönmesinden kaynaklı mekanizma içinde oluşan titreşimleri ortadan kaldırır ve ayrıca mekanizma yapısı dış titreşimleri de verimli şekilde yok eder. İstenmeyen titreşimlerin yok edilmesi ve çalışma kaynaklı işlemlerin minimize edilmesinin yanında gereksiz kontrollerin ve akım tüketiminin azaltılmasıyla diskteki dijital sinyaller sabit şartlar altında optimum düzgünlükte okunabilir.

DAC Master Clock Tasarımı

Dijital devreleri düzgün şekilde senkronize etmek için DCD-2500NE’nin DAC Master Clock tasarımı saat sinyalleri sağlandığında DAC’ye yönetici şeklinde davranır. Ana saati D/A dönüştürücünün (DAC) hemen yanına yerleştirmek titreşimi önler ve D/A dönüşümünde optimum hassasiyeti sağlar. Ek olarak yarı iletken işlem için referans haline gelen saatin kalitesi dijital ses devresinin maksimum potansiyeline mümkün kılınması için son derece önemlidir. DCD-2500NE böylece frekansların yer değişimden oluşan faz gürültüsünü dramatik derecede azaltan ses osilatörüne sahip olur. Saat güç devresi yüksek kaliteli saatin performansının tam potansiyeline ulaşması için oldukça geliştirilmiştir. Denon’un ünlü ses kalitesi için özellikle üst düzey yüksek frekanslı empedans karakteristiklerine sahip geçirgen polimer kapasitör saatin güç kaynağının tabanında yer alır ve katmanlı seramik kapasitörlerden farklı olan ultra kompakt film kapasitörü geliştirilmiş S/N oranına ve üstün uzamsal ifadeli transparan sese ulaşmak için saate yakın şekilde yerleştirilir. DCD-2500NE titreşimi ortadan kaldırmak için frekanslar arasında değiştirilebilen, her örnekleme frekansı için (44.1 kHz ve 48 kHz) iki saat osilatörüne sahiptir.

Advanced AL32 Processing Plus

DCD-2500NE eşsiz veri interpolasyon algoritmalarından faydalanan ve aynı zamanda yüksek çözünürlüklü ses kaynaklarını destekleyen Denon’un analog dalga formu reprodüksiyon teknolojisinin en son versiyonu olan Advanced AL32 Processing Plus özelliğine sahiptir. Bu algoritmalar orijinal sese yakın olan pürüzsüz dalga formuna ulaşmak için büyük miktardaki verilerin öncesinde ve sonrasında olması gereken noktaları ekler. Dijital kayıt esnasında kaybolan veriri dikkatlice yeniler, bunun sonucu olacak çalınan ses yüksek detaylı, kesintisiz, düzgün şekilde lokalize edilmiş, düşük aralıklarda zengin şekilde açıklayıcı ve orijinal sese güzel şekilde sadıktır.

Bağımsız dijital ve analog güç transformatörleri

Sinyalleri farklı karakteristiklere sahip dijital ve analog devreler için güç ünitekeri karşılıklı karışma ve gürültüyü önlemek için ayrı transformatörlere sahiptir. Sağlamlığı güçlendirmek için çelik transformatör tabanının altı alüminyum plaka ile birleştirilmiştir.

Analog ses devresi için özel güç ünitesi

Yeni geliştirilmiş orijinal Denon büyük kapasiteli (3300 uF) blok kapasitör D/A dönüştürücüden sonra analog ses devresinin güç ünitesi için kullanılır. DVD-2500NE ayrıca çok sayıda dinlemese testi tekrarıyla parça üreticileriyle birlikte geliştirilen yüksek ses kaliteli elektrolitik kapasitör ve polipenilen sülfit kapasitörler gibi özel parçalara sahiptir. Bu parçalar net ve aynı zaman güçlü, sabit güç kaynağını mümkün kılarak güçlü yapı ve tatlı detaylar arasındaki lezzetli dengeye sahip ses ile sonuçlanır.

Minimize edilmiş sinyal yollu devreler

DCD-2500NE’nin tüm devrelerine “basit&düz” felsefesi uygulanmıştır. Devre modelleri sinyal yollarının olabildiğince kısa yapmak ve ses spektrumu üzerinden orijinaline sadık ses oluşumunu mümkün kılmak için baştan yeniden tasarlanmıştır. Sonuç olarak devreler ve sol-sağ kanallar arasındaki karışmaların yanında ses sinyallerine olumsuz etkisini minimize edilerek net, yüksek derecede transparan bir ses oluşturulmuştur.

Direkt Mekanik Zeminli Yapı

Müzikal sinyallerin yoğunluğu güç transformatörü veya disk dönüşünden kaynaklı iç titreşime veya  hoparlörlerden gelen ses basıncından kaynaklı dış titreşimlere maruz kaldığında bozulur. Bu tarz etkilere karşı korumak için Denon mühendisleri  “Direkt Mekanik Zeminli Yapı” adını verdikleri titreşim önleme yapısı tasarladılar. Bu tasarımda kendileri de titreşim kaynağı olan güç transformatörleri istenmeyen titreşimi etrafındaki devreyi etkilemeyecek şekilde direkt olarak yere boşaltması için DCD-2500NE’nin ayağına yakın şekilde yerleştirilmiştir. Ayrıca en büyük boyutlu parça olan sürücü mekanizmasını şasinin merkezinin alt kısmına koyulmasıyla ağırlık merkezinin merkezin altında olması disk dönüşünden kaynaklanan iç titreşimi emer ve ayrıca mekanizmayı dış titreşimlerden korur. Dış titreşimi daha da azaltmak adına yeterli titreşim önleyici kütle ile yüksek derecede sağlam üç katmanlı yapı üretmek için 1.2mm ince ana şasi iki 1.6mm ince çelik plaka ile güçlendirilmiştir. 

BMC Ayaklar

İri sürücü mekanizmasını, güç transformatörlerini ve şasinin büyük ağırlığını destekleyen ayak yüksek yoğunluklu, son derece sağlam Bulk Molding Compound (BMC – Dökme Kalıplama Karışımı). BMC materyaline fiberglas eklenerek sağlamlık güçlendirilmiştir. Test edilen geniş aralıktaki materyallerden seçilen yüksek yoğunluklu keçe ayağın altına monte edilmiştir. Toplam ayak tasarımı titreşimden ileri derecede koruma sağlarken ayrıca detaylı ses kalitesi ayarı da uygulanır. 

DSD veri diski çalma desteği

CD ve Super Audio CD’ye ek olarak DCD-2500NE DSD (2.8 Mhz / 5.6 MHz) dosyalarını ve DVD-R/RW ve DVD+R/RW’ye kaydedilen 192 kHz / 24 bit’e kadar yüksek çözünürlüklü dosyaları da çalabilir. CD-R/RW’ye kaydedilen 48 kHz’e kadar örnekleme frekanslı müzik dosyalarını da çalabilir. 

Amplifikatörü de çalıştırabilen alüminyum üst uzaktan kumanda

DCD-2500NE aynı zamanda PMA-2500NE ve diğer Denon amplifikatörleri de çalıştıran alüminyum üst uzaktan kumanda ile gelir.

TEKNİK ÖZELLİKLER - DCD-2500NE

Özellikler

CD Uyumluluk: CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AACo / o / o / o / o / o

Data Disc Compatibility: DSD / WAV / ALAC<=5.6 / 192 / 96

AL 32 İşlemciAdvanced AL32 Plus

DAC Ana Saat Dizaynıo

Şasi güçlendirmesi için ekstra metal plakao

Alüminyun yan panellero

Girişler / Çıkışlar

Analog Çıkış (Kinç)2ch

Dijital Optik Giriş Çıkış_ / o

Dijital Koaksiyel Giriş Çıkış_ / o

Altın kaplama kinço

Uzaktan Kumanda Ana Denetim Yolu Giriş Çıkışıo

Diğerleri

Görüntü: Dimmer / Offo / o

Oynatma

Program Oynatma (CD / SA-CD)o / o

Tekraro

Rastgele Oynatmao

Teknik Özellikler

MekanizmaSVH Loader

DAC ICPCM1795 (192kHz/32bit)

Frekans yanıtı (SACD, DVD-A)2 Hz _ 50 kHz (SACD)

Dinamik Aralık (SA)112 dB

Sinyal Gürültü Oranı (SA)120 dB

Toplam Harmonik Bozulma (SA)0.0008%

Frekans yanıtı CD (lineer PCM)2 Hz _ 20 kHz

Dinamik Aralık : CD / DVD101 dB (CD)

Sinyal gürültü oranı118 dB (CD)

Toplam Harmonik Bozulma0,0015% (CD)

Genel

Mevcut Renkler: Premium gümüş / Siyaho / _

Metal Ön Panelo

Uzaktan KumandaRC-1207

Watt olarak Güç Tüketimi25

Watt olarak uyku modunda güç tüketimi0.1

Otomatik güç kapatmao

Takılıp Çıkarılabilir Güç Kablosuo

Maksimum Boyutlar (W x D x H) mm434 x 335 x 138

Ağırlık (kg)