STANDART Yazdır  

ŞOK MİNELAB GO FİND-60 DEDEKTÖR

1.200 TL

İstanbul / Avcılar / Cihangir Mah.

  • İlan No  89068
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024
  • Kimden  -
  • Marka  Minelab
  • Kargo Süresi  3 gün
  • Tipi  DEFİNE DEDEKTÖRÜ
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ Dedektor Deha
  • İş
  • Cep 0 (541) 345 30 30

TÜRKİYENİN TARTIŞMASIZ 

1 NUMARALI GÜVENİLİR DEDEKTÖR FİRMASI...!!!!

 

   HER ŞEY GÜVENLE BAŞLAR 

 

 600 TLDEN BAŞLAYAN AMERİKAN DEDEKTÖRLERİ

2,500 TL DEN BAŞLAYAN AYRIMLI ALAN TARAMALAR

4,750 TL DEN BAŞLAYAN ALMAN GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ

 

 

İKİNCİ ÜRÜNLERDE İNANILMAZ İNDİRİMLER

* HER MARKA VE MODEL DEDEKTÖR -- ALAN TARAMA-

- YERALTI GÖRÜNTÜLEME  CİHAZI   ÇEŞİTLERİ FİRMAMIZDA 

MEVCUTTUR.

 

*TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE PİNPOİNTER HEDİYE

 

* KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ

PTT KARGO İLE  KAPIDA KARGONUZU AÇIP KONTROL EDİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ !!!

 

* KREDİ KARTINA TAKSİT SEÇENEĞİ

*TÜM CİHAZLARIMIZ   %100 ORJİNAL GARANTİLİ VE DE FATURALIDIR

 

* 7/24 TEKNİK DESTEK 

 

* ARAZİDE TEST ETME 

 

ÜCRETSİZ ÖZEL CİHAZ EĞİTİMİ   

 

 

* HEMEN ARAYIN SİZE ÖZEL KAMPANYALARDAN YARARLANIN....!

PAZAR GÜNLERİ HİZMET VERMEKTEYİZ 

Minelab Go Find 60

Güçlü bir tespit yeteneğine sahip cihazlardan hoşlanıyorsanız, Minelab Go Find 60 cihazından da memnun kalacaksınız. Çünkü maksimum seviyede tespit yeteneği sayesinde altın, gümüş ve istediğiniz değerli madenleri bulmanız mümkündür. Kolay kullanım yapısı sayesinde de herkes tarafından kullanılabilir. Kurulum gerektirmez. Güç tuşuna basıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Arazilerde ne var ne yok hepsini bilin

Minelab Go Find 60 cihazı geniş bir arama özelliğine sahiptir. Bu sayede arazileri tarayabilir ve değerli madenleri tespit edebilirsiniz. Hedefinizdeki madenleri ulaşır, diğer madenleri de es geçebilirsiniz. Böylece zamanı daha da iyi kullanırsınız. Değersiz madenlerle uğraşma gibi bir durumla muhatap olmazsınız. Bazı cihazlar yanlış veriler sonucunda arazi tarayıcısını şaşırtır ve zaman kaybetmesine neden olur. Minelab Go Find 60 cihazında asla yanlış hedeflere odaklanmayacaksınız.

Kolay kullanım özelliği

Minelab Go Find 60 cihazını herkes çok rahat bir şekilde kullanabilir. Komplike olmayan kullanım yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde herkes için ideal bir cihazdır. Daha önce dedektör kullanmayan kişiler Minelab Go Find 60 cihazı sayesinde mükemmel bir deneyim yaşayabilirler.

Mükemmel ekran kapasitesi, akıllı özellikleriyle etkileyici bir cihaz olan Minelab Go Find 60, akıllı telefonlarla iletişim kurabilmektedir. Hatta arazide tespit ettiğiniz yerleri Google Maps üzerinden işaretleme imkanınız söz konusudur.

Her toprakta maksimum kullanım yeteneği

Her türlü arazi yapısında Minelab Go Find 60 cihazını kullanabilmeniz mümkündür. Kendisinde toprak yapısı ve arazi durumuna göre otomatik sinyal düzenleme sistemi bulunmaktadır. Bu sayede kireçli veya kireçsiz, yoğun mineralli topraklarda daha iyi tespitler söz konusu olacaktır.

Şimdi daha uygun fiyata

Tüm arazi tarayıcıları tarafından beğenilen bu ürün şimdi daha uygun fiyattan satışa sunuluyor. Bunun için Deha Dedektör iletişim hattından bizimle irtibat kurmanız yeterlidir. En uygun fiyat avantajı ve kolay ödeme seçenekleriyle Minelab Go Find 60 cihazına sahip olabilirsiniz. Cihazın 2 yıl garantisi bulunuyor. Her türlü destek içinde Deha Dedektör firmasını aramanız yeterlidir.