STANDART Yazdır  

Ankara Etimesgut Ahi Mesut Mahallesi 3+1 Satılık Daire

310.000 TL

Ankara / Etimesgut / Ahi Mesut Mah.

  • İlan No  88476
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Emlak Tipi  Satılık Daire  
  • Eşyalı  -
  • m² (Brüt)  -
  • m² (Net)  -
  • Toplam m²  149
  • Oda Sayısı  3+1
  • Banyo Sayısı  2
  • Bina Yaşı  0
  • Bina Kat Sayısı  15-20
  • Bulunduğu Kat  13
  • Isıtma  Merkezi Sistem
  • Krediye Uygun  Evet
  • Yapının Durumu  Sıfır
  • Yapı Tipi  Betonarme
  • Kimden  Sahibinden
  • Öğrenciye/Bekara:  Evet
  • Takaslı  Hayır
  • Aidat  70
  • Depozito  -

https://www.sahibinebak.com/ Özgür Kadircan
  • İş
  • Cep

Sahibinden Satılık, Full Yapılı Sıfır Daire

Daire, Bağlıca ve Etimesgut'un tam arasında, Doğrudan önünden geçen yol ile Bağlıcaya 3km uzaklıktadır. 

Sitenin önünden, hemotobüs hem dolmuş geçmektedir. Ayrıca bağlıca üzerinden Eskişehir yoluna 5dk mesafededir. 

Özel araçla erişim konusunda hiç bir sorun yoktur. Yeni bulvara doğrudan erişilebilir, Etimesgut üzerinden veya Eskişehir yolu üzerinden ulaşım sağlanabilmektedir. Her dairenin özel park alanı mevcuttur.

Site ASM inşaat tarafından 2016 yılının Nisan ayında tamamlanmış olup, detaylı biçimde lüks biçimde inşa edilmiştir. Gerek yapı statiği bakımından, gerekse imalat kalitesi bakımından üst seviyededir. Elektrik tesisatı Viko, Islak Zemin Serel, Tesisat ECA, Laminatlar Korono markalıdır. Doğrama ve kapılar market malı olmayıp, oldukça kalitelidir. Çelik kapı ekstra güvenlikli modellerdendir. dairede akıllı ev entegrasyonu mevcuttur.

Gömme dolaplar, vestiyer, giysi odası ve mutfak dolapları Siteler imalatı olup, özel olarak yaptırılmıştır.

Son derece geniş balkonları bulunmakta olup, özel imalat alüminyum korkulukları mevcuttur.

Sitenin, binanın ve dairenin tüm ruhsatları ve iskanı alınmıştır. oturuma engel hiç bir durumu söz konusu değildir. Bugün alıp, yarın oturmaya başlayabilirsiniz. Tüm altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Hali hazırda 4 bloktan oluşan sitede çok sayıda dairede oturulmaya başlanmıştır.

Bina girişleri özel granit ile kaplanmış olup, aşırı derecede lüks bir görünüme sahiptir. Site girişinden itibaren lüksü hissedeceksiniz. Fakat bu lüks göstermelik olmayı, bütünüyle kaliteli imalat teknolojisi ile bütünleşmiştir. ASM grubun üstün inşa teknolojisini açıkçası biz de bu düzeyde tahmin etmiyorduk. Kendi yerleşik düzenimizi bozup buraya taşınmayı dahi düşünmüyor değiliz. Zaten hızlı bir satış süreci olmazsa büyük ihtimalle böyle yapacağız.

Binada, yangın,doğalgaz ve karbonmonoksit güvenlik sistemi standart olarak mevcuttur. depreme dayanıklılık testleri yapılmıştır.

Resimler örnek daireye aittir, daha iyi bir değerlendirme yapabilmeniz için bu resimleri paylaşıyorum. Dairenin birebir aynısıdır. Daire henüz henüz hiç kullanılmamış olduğundan bu resimleri de dikkate alabilirsiniz. Elbette resimlerdeki eşyalar dahil değildir.

Gömme dolaplar, giyinme dolabı, vestiyer ve mutfak dolapları evin sabit donanımıdır.

Daire Güney - batı cephelidir. Merkezi sistem (pay ölçer) ısıtma sistemi ve binalarda bulunan mantolama ile birlikte kaliteli PVC pencereleri ile oldukça kolay ısınacak bir dairedir.

Yeşil Elvan Konut yapı kooperatifinin hemen yanında yer alır, çevresindeki sitelerde 10 yılı aşkın zamandır oturum devam etmektedir. Hemen önünde bir mini market, 500 metre çevresinde 3 adet süpermarket bulunur.

Daireyi takas etmek gibi bir durum söz konusu değildir. Vade yapmıyor, çek ve senet almıyoruz. Krediye uygundur. ekspertizi toplam bedelde çıkar muhtemelen. Cüzi bir pazarlık payı vardır. abartılı tekliflerle aramayınız. Birbirimizin zamanını boşa harcamayalım. Tüm detayları iyice değerlendirdikten sonra görmek isterseniz memnun olurum. Hemen her gün görebilmeniz mümkün.

Acele satılıktır, çok fazla uzatmadan satmak istiyorum. Lütfen ciddi alıcılarla görüşelim. Emlakçı dostlarımız lütfen sözleşme yapmak için aramasın. Bir müşteriniz varsa aranızda anlaşıp getirin, müzakere ederiz. ama sözleşmeli olarak alın, satın diye vermeyeceğiz. Kim satarsa onundur.

Hayırlı, uğurlu olsun.

 

 

ETİKETLER :


Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Daire, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Arsa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Tarla, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Daire, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Arazi, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Dükkan, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Müstakil Ev, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Villa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Yazlık, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Bahçe, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Bina, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Zeytinlik, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Dükkan, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Bağ, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Eşyalı Daire, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık İşyeri, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kat Karşılığı Arsa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık İşyeri, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Yazlık, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Ofis Büro, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Villa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Residence, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Çiftlik, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Ofis Büro, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Sanayi Arsası, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Devren Satılık İşyeri, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Müstakil Ev, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Devremülk, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Fabrika, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Devren Kiralık İşyeri, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Depo, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Residence, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Turistik Arsa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Benzin İstasyonu, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Fabrika, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Depo, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Öğrenci İçin Kiralık Daire, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Otel, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Dağ Evi, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Devremülk, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Arsa, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık İş Merkezi, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Mağaza, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Kooperatif, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Bina, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Öğrenci İçin Kiralık Oda, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık Mağaza, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Kiralık İş Merkezi, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Apart, Etimesgut Ahi Mesut Mahallesinde Satılık Köşk