STANDART Yazdır  

DENON AVR X 7200WA AV RECEIVER SİNEMA VE MÜZİK ANFİSİ

4.580 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  87775
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DE ARAYINIZ.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEKTEN MEMNUN OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ.

TEL +90(532)569 88 81 & +90(505)594 65 66

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 

ÖZELLİKLER:

 

Açıklama:

Dünyanın lider yüksek kaliteli ev eğlence sistemi ürünleri üreticilerin- den biri olan Denon, yeni öncü X serisi ağ AV alıcısını (receiver) duyurmaktan heyecan duyar. AVR-X7200W, en son teknolojiye sahip üretim kalitesine, daha da sıradışı özel- liklere ve çok titiz sinemaseverler için en yeni Denon surround ses teknolojisine sahiptir. En önemlisi de, en büyüleyici ve çok-boyutlu ses kalitesi için çığır açan Dolby Atmos’a sahiptir. Ayrıca Auro-3D dinleme formatı için yükseltmeye hazırdır.

AVR-X7200W, her kanalda 210 Watt 9 kanal amplifikatöre sahiptir. Simetrik monolitik amplifikatör tasarımını özel yapıp DHCT’dir ( Denon Yüksek Akım Transistör). Bu en son teknolojiye sahip üretim kalitesi sınıfının en iyisi ses kalitesine, minimum enterferansa, inanılmaz netliğe, güce, detaylara ve derinliğe sahiptir. 11.2 kanal işleme ve 13.2 kanal tekrar çıkışları sayesinde, 9 güç amplifikatörü kademesinin ötesine geçmek için hopar- lör kurulumunu da destekler. Gelişmiş ses bölümü, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio gibi en yüksek çözünürlüklü ses şifre çözücülerini içerir ve aynı zamanda ilave yüksek ve geniş hoparlörlerle daha da gerçekçi surround deneyimi için DTS Neo:X ve Audyssey DSX’i sunar. AVR-X7200W, ses saflığında nihai sonuç için Denon’un kendi D.D.S.C.-HD32 devresini, meşhur AL32 Processing Plus ile sunar ve aynı zamanda des- tekleyen bir Denon Blu-ray oynatıcıdan sapmasız iletim için Denon Link HD bağlantıya sahiptir. Dikkatli kullanıcılar aynı zamanda yeni alıcının, Sub EQ HT ve LFC’li Audyssey MultEQ XT 32 (Pro ready) oda kalibrasyonunu içeren en gelişmiş Audyssey paketine sahip olmasından hoşnut olacaklardır.

En son teknolojiye sahip, üç boyutlu surround ses için AVR-X7200W en yeni şifre çöz- me teknolojisi Dolby Atmos’a sahiptir ve aynı zamanda Auro-3D’ye hazırdır (Aralık ayın- da başlayacak olan online yükseltme seçeneği; ücrete tabidir). Dolby Atmos ile ses her yönden (tepe de dahil) canlı bir şekilde dağılır ve gerçek üç boyutlu ses sunar. Dört adet DSP (Digital Sound Processing) motoru sayesinde AVR-X7200W’nin bir Audyssey kalibreli 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2 ve hatta tam 11 kanal Dolby Atmos kurulumunu çalıştırma- ya yetecek işleme gücü vardır. 7.1.4* veya 9.1.2* Dolby Atmos konfigürasyonlarının da avantajlarından faydalanır (* ilave 2 kanal güç amplifikatörü ile).

Auro-3D bir başka eşsiz ve kapsayıcı surround ses deneyimi sunar. “Yükseklik kanal- larının” konfigürasyonu sayesinde, sesin, dinleyicinin hem üstünden hem de etrafından kaynaklanması sebebiyle akustik refleksiyonlar doğal olarak yaratılır ve işitilir. Odanın boyutuna bağlı olarak, mevcut kulak seviyesindeki surround katına ek olarak 1 veya 2 ek katmanlı hoparlörle (HEIGHT ve TOP – yani “Tanrı’nın sesi” kanalı) Auro-3D’nin belirle- yici ‘dikey stereo alanı’ üretilir.

Meşhur Denon ses kalitesini ve eşsiz ses işleme teknolojilerini sunmasının yanı sıra bu yılın yeni X serisi AVR’leri daha önce hiç görülmemiş bağlantı seçenekleri de sunar. En önemlisi de, bir ev ağına bağlanmak için dahili Wi-Fi’ye ve tek bir dokunuşla mobil cihazlara bağlanmak için de Bluetooth’a sahip olmalarıdır. Bir kere bağlandıktan son- ra AVR-X7200W oturma odanızı gerçek anlamda sınırsız müzik kaynaklarına ve çalma seçeneklerine açar. Kullanıcılar en ideal olarak kendi müziklerini Apple iDevices’lardan AirPlay aracılığıyla dinleyebilirler veya bir ağ bağlantılı depolama cihazı (NAS) gibi DLNA uyumlu cihazlardan kendi müzik kitaplıklarına erişebilirler. Dahası, binlerce internet rad- yo istasyonu arasından seçim yapabilir ve en yeni Spotify Connect (üyelik gerektirir) aracılığıyla Spotify servisinden müzik dinlemenin keyfini sürebilirsiniz. Tam bir elverişlilik sunan ön USB portu, aynı anda hem müzik çalmak, hem de şarj etmek için ister bir USB depolama cihazını, ister bir iDevice’ı bağlamak için kullanılabilir. Tüm bu özellikler iOS ve Android cihazlar için mevcut olan Denon Remote App ile kumanda edilebilir ve daha da geliştirilmiş Kurulum Asistanı ve Gelişmiş Grafik Kullanıcı Arayüzü sayesinde yeni başlayanlar için bile cihazı, muhteşem özellikleriyle birlikte kurmayı elverişli hale getirir.

Toplam 8 HDMI giriş ve 3 HDMI çıkışa sahip AVR- X7200W, Blu-ray oynatıcılar, oyun konsolları, medya oynatıcılar, video kameralar gibi tüm dijital cihazların aynı anda tam kontrolünü ele almaya hazırdır. AVR-X7200W’nin gelişmiş video işlemcisi yeni jeneras- yon 4K Ultra HD 50/60 Hz tam hız kaynakları idare etmek üzere donatılmıştır ve ayrıca en keskin renk çözünürlüğü için, her ikisinde de HDMI özelliği mevcut olarak, 4:4:4 Pure Color 4K alt örnekleme geçiş özelliğine de sahiptir. En son teknolojiye sahip izleme de- neyimi için, standart netliği ve 4K Ultra HD 50/60 Hz çözünürlüğe kadar yüksek netliğe sahip video kaynaklarını yükseltme ve yeniden kodlama becerisine sahiptir. Denon, mev- cut HDCP2.2 uygulamalarının sınırlı bant genişliği ve renk kapasitesinden taviz vermek istemediğinden AVR-X7200W’nin HDMI panosu başlangıçta ona sahip olmayacaktır. 2015 ilkbaharında Denon, AVR-X7200W’deki tam HDCP2.2 kopya koruma protokolünü içermek adına bir donanım yükseltimi sunacaktır.

Özetlemek gerekirse AVR-X7200W gelişmiş çoklu-zon, pre-out ve özel kurulum seçe- nekleriyle bütün eviniz için gerçek bir eğlence uzmanı haline gelir. Aynı zamanda Denon, eşsiz bir güç tasarrufu yönetimi sunan Eco mod geliştirmiştir ve performans ve ses kalitesinden ödün vermeksizin şirketin çevreye duyarlı politikalarına uyum sağlar. Bu bağlantı seçeneklerini, çok yönlülüğe ve güce sahip AVR-X7200W Ocak ayından itibaren siyah ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulacaktır.

 

İlk Bakışta:

Denon AVR-X7200W 9.2ch ağ AV alıcısı – Ana Özellikler

 

●• Detaylı ve güçlü ses için 210W x 9ch yüksek kalite kesikli güç amplifikatörü

●• Denon özel yapım transistörlerle simetrik monolitik amplifikatör tasarımı

●• D.D.S.C.-HD, AL32 işleme çoklu kanal ile birlikte, Denon Link HD

●• Dahili WiFi, çiftli anten ile birlikte, dahili Bluetooth

●• En yeni HDMI standardı, 4K Ultra HD 50/60 Hz Pass-through ve 4:4:4 renk çözü- nürlüğü ile birlikte

●• HDCP2.2 yükseltim (2015 ilkbaharında)

●• Gelişmiş Video İşleme, 1080p ve 4k Ultra HD 50/60Hz’e kadar video ölçekleme

●• 8 HDMI giriş (1 ön dahil), 3 HDMI çıkış (2 ana + zon)

• Dolby Atmos (5.1.2, 5.1.4, 7.1.2, 7.1.4*, 9.1.2* konfigürasyon)

●• Auro-3D yükseltim (9.1ch, 10.1ch* VOG (Tanrı’nın Sesi) konfigürasyonu ile birlik- te)

●• Audyssey DSX ve DTS Neo:X 11.1ch işleme

●• DSD ve AIFF gibi akış formatları için geniş destek

●• AirPlay ve DLNA müzik akışı; Spotify Connect

●• Gelişmiş ECO modu, off/on/auto ayarıyla birlikte

●• Audyssey MultEQ XT32 / Sub EQ HT / LFC (Pro ready)

●• Audyssey Dynamic Volume ve Dynamic EQ

●• RS232 kontrolü

●• Phono girişi

●• 11.2ch işleme ve 13.2ch pre-out; altın kaplı terminaller

●• 3 kaynak, 3 zon

●• isf kalibrasyonu

●• Gelişmiş Kurulum Asistanı ve Grafik Kullanıcı Arayüzü (Hybrid GUI, 9-dil)

●• Siyah ve premium gümüş renklerde mevcut