STANDART Yazdır  

DENON AVR X 5200 W A/V RECEIVER SİNEMA MÜZİK ANFİSİ

1.650 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  87753
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ İÇİN İRTİBAT TELEFONLARIMIZ AŞAĞIDADIR.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİN.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEYE İÇİN YANINZDA OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ Harun İNAÇ

TEL & GSM (0.532.5698881-0.505.5946566)

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 

ÖZELLİKLER

 

Açıklama:

Yepyeni X-Serimizin en önemli ürünüyle tanışın: AVR-X5200W 11.2 kanal işleme ve 13.2 pre-out’a sahip güçlü bir 9 kanal amplifikatördür. Hassasiyet için özel yapım DHCT’ye (Denon Yüksek Akım Transistörler) sahip ayrık monolitik amplifikatör. Çift Wi-Fi anten ve dahili Bluetooth’la her türlü kablosuz servis için hazırdır. Ayrıca, Spotify Connect desteği ile, kesintisiz çalma kapasitesi ve DSD akış, kusursuz ağ deneyimini bir araya toplar. 8 HDMI giriş ile (bir tanesi ön panelde) 4k 60Hz geçiş sağlar ve hatta videoyu 1080p ve 4k 60Hz’e kadar yükseltme yapabilir. Şimdi yepyeni Dolby Atmos’un da eklenmesiyle, çoklu-kaynak/çoklu zonlu üç HDMI çıkışı ve kurulumunuzun ideal kalibrasyonunu garantileyen entegre Audyssey MultEQ XT32/LFC özelliklerine güç katmaktadır.

Dolby Atmos

With Dolby Atmos, sound comes alive from all directions, including overhead, to fill tDolby Atmos ile, ev sinemasını muhteşem netlik, güç, detay ve derinlikle doldurmak için ses tüm yönlerden, tepe de dahil olmak üzere canlı bir şekilde dağılır. AVR-X5200W, daha kapsayıcı, tavan montajı yapılabilen 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2, 7.1.4* veya 9.1.2* konfigürasyonları kullanan Audyssey MultEQ XT32 kalibreli 7, 9 veya 11 kanal Dolby Atmos düzenini veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörleri çalıştırmak için işleme gücüne sahiptir. 5.1.2 hoparlör konfigürasyonu, 2 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan geleneksel 5.1 hoparlör düzenini esas alır. 5.1.4 hoparlör konfigürasyonu, 4 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 5.1 hoparlör düzenini esas alır. 7.1.2 veya 7.1.4 hoparlör konfigürasyonu, 4 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 7.1 hoparlör düzenini esas alır. 9.1.2 hoparlör konfigürasyonu, 2 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 9.1 hoparlör düzenini esas alır. (* ek güç amplifikatörü ile)

Bir sonraki nesil 4K görüntülemeyi tamamen destekleyen 7+1 giriş ve 2+1 çıkışa sahip HDMI terminalleri

HDMI girişi destekleyen 4K video sinyali için sekiz sistem sağlanmıştır. Bu sistemlerden biri öne yerleştirilmiştir; böylece bir kamera, oyun konsolu veya akıllı telefondan video izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. HDMI çıkışının, HDMI giriş video ve alt-zon gibi çıkış yapacak sese izin veren çoklu çıkış kapasiteli 2 sisteme ek olarak zon çıkışı için yeni bir terminali mevcut. 

Dahili Bluetooth, Dahili Wi-Fi ve AirPlay, DLNA

Pek çok portatif cihazda Bluetooth kablosuz bağlantı mevcuttur ve AVR- X5200W’nin dahili Bluetooth kablosuz teknolojisi sayesinde akıllı telefonlar, portatif müzik çalarlar ve tabletler gibi 8 adet Bluetooth-uyumlu cihazdan favori parçalarınızı dinleyebilirsiniz. Dahili Wi-fi kablosuz teknolojisi sayesinde AVR- X5200W ile ev ağınızdan internete bağlanarak internet radyo istasyonlarından, en yeni Spotify Connect teması üzerinden Spotify servisi gibi üyelik servislerine kadar müzikle dolu bir dünyanın kapılarını aralarsınız. AirPlay ile kablosuz olarak iPhone, iPod touch ve iPad gibi portatif iOS cihazınızdan favori şarkılarınızı dinleyebilirsiniz. DLNA 1.5 sertifikasıyla ilave müzik akışı için ev ağınız aracılığıyla kablosuz olarak PC veya Mac’inize bağlanabilirsiniz. Denon Remote App’imiz sayesinde favori portatif cihazınızdan AVR- X5200W’yi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Uygulamamız Apple ve Android cihazlarla, Kindle Fire için mevcuttur.

Kurulumu kolay, Kullanımı kolay 

Denon’un sıradışı Kurulum Asistanı ve Hızlı Başlangıç kılavuzumuz ile sisteminiz düzgünce bağlanacak, hızla ve kolayca yapılandırılacaktır. Böylece çok az bir çabayla üstün ev sineması surround ses sisteminin keyfini sürmeye başlayabileceksiniz. Kurulum Asistanında sizi kurulum süreci boyunca hızlıca ve rahatlıkla yönlendiren net ekran grafikleri ve metinler mevcuttur; bu sayede mümkün olan en iyi ses kalitesi için kritik olan sistem ayarlarını en uygun şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Güçlü 9 Kanal Eco Modlu Ayrık Amplifikatör

Her kanal için maksimum gücü 205 Watt olan AVR- X5200W monolitik güç amplifikatör tasarımıyla, 9 kanalın hepsinde özdeş devre topolojisine ve özel üretim transistörlere sahiptir. Yeni Eco Mode’umuz tüm güç tüketimini azaltır ve gerçek zamanlı olarak güç tüketimi azalmasını görmenize olanak tanıyan bir ekran Eco metreye sahiptir. Auto Eco modu, normal ve Eco modlar arasında, seçilen ses seviyesine göre otomatik olarak geçiş yapar ve güç amplifikatör bloğu, en çok çeşitte hoparlörle uyum sağlayabilmek adına, 4 ohm hoparlörlerle işletimsel sabitlik sağlamak için düşük empedans sürücü kapasitesiyle donatılmıştır.

Audyssey MultEQ-XT32 / LFC

Bu, odanın problemlerini yakalayıp düzeltmede en ince detaylara kadar inen binden fazla tekil kontrol noktasına sahip, en tutarlı oda düzeltim çözümüdür. Ultra yüksek çözünürlük filtreleri, iki bağımsız subwoofer dahil tüm kanallara uygulanarak, düzeltimin en gerekli olduğu düşük frekans aralığında duyulmayı sağlar. Audyssey LFC, odanızda bas performansının keyfini çıkarırken, basın duvarlarınızı aşıp komşularınızı rahatsız etmesini engelleyen psiko-akustik algoritmalar kullanır. AVR-X5200W aynı zamanda, en gelişmiş profesyonel oda düzeltimi için Audyssey Pro kullanır.

Çok odalı / Çok kaynaklı

AVR-X5200W, Ana Zon’da (AVR-X5200W’nin bulunduğu oda), Zon 2’de ve Zon 3’te bir program kaynağının keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Kaynak, tüm zonlar için aynı olabildiği gibi, dilerseniz bu zonlarda farklı kaynakları da çalabilirsiniz. Zonlar için kaynaklar, ya analog, ya da 2 kanal dijital PCM kaynaklar (optik, koaksiyel, HDMI ve ağ dahil) olabilir.

Kanal

  • 9.2

HDMI Giriş

  • 7

HDMI ÇIKIŞ

  • 3

Android/IOS uyumu

  • Evet

Boyutlar (GxYxD)

  • 434x167x393

Ağırlık

  • 14.2 kg