STANDART Yazdır  

DENON DNP 730 P NETWORK TUNER

465 EURO

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  87746
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

DİĞER MARKA VE MODEL ÜRÜNLERİMİZ İÇİN İRTİBAT TELEFONLARIMIZ AŞAĞIDADIR.

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, ELECTRO VOICE, DYNACORD, COMMUNITY, VIVITEK, BOSTON AUDIO, BEYER DYNAMIC, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA, TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİN.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Olmayan & Kolisi Açılmış, Teşhire Konmuş VE ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayız  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEYE İÇİN YANINZDA OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ Harun İNAÇ

TEL & GSM (0.532.5698881-0.505.5946566)

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri İle Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANI

GSM

 +90 (505) 594 65 66

  +90 (532) 569 88 81

TEL : +90 (372) 312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 

ÖZELLİKLER:

• NETWORK • AIR PLAY • WI-FI • SPOTİFY CONNECT • IPAD/IPHONE/IPOD TOURCH ve I TUNES • NAPSTER/LAST FM • PC/NAS • Yüksek hassasiyetli 32-bit/192 khz DAC • MP3, WMA, WMA (DRM), AAC (w/o DRM), FLAC-HD, WAV up to 96/24, WAV Destekleyen USB • 3 Satır Ekran •Anolog çıkış •Optik dijital çıkış •Denon app •

AÇIKLAMA:

Özellikler - DNP-730PAkışın Dünyasına Açılın

Dahili Wi-Fi kablosuz teknolojisi sayesinde DNP-730AE ev ağınız aracılığıyla internete bağlanarak internet radyo istasyonlarından ve en yeni Spotify Connect tasarımlı akış servisi Spotify’dan müzik dolu bir dünyanın kapılarını açar. AirPlay ile en sevdiğiniz parçaları kablosuz bir şekilde iPhone, iPod touch ve iPad gibi portatif iOS cihazınızdan dinleyebilirsiniz. DLNA 1.5 sertifikası sayesinde ilave müzik olasılıkları için kablolu veya kablosuz olarak ev ağınız aracılığıyla PC veya Mac’inize bağlanabilirsiniz.

Yüksek Kalite Ses Mühendisliği

Denon mühendisleri, DNP-730AE'nin yüksek ses kalitesi için parçaları seçerken titiz dinleme testleri yapıyorlar. Seçkin Denon CD çalarlarda kullanılan Burr Brown’dan yüksek kesinlikli 32-bit, 192-kHz D/A dönüştürücü PCM1795’e sahiptir. Bu dönüştürücü sayesinde, konser salonlarının akustik titreşimlerine sahip, dikkate değer bir netliğe sahip müzik detaylarının keyfini çıkarırsınız. Sinyal yolları, temiz bir ses kalitesi için oldukça basit ve düz kılınmıştır. Sinyal yollarının minimize edilmesi devreler arasındaki sinyal alçalmasını önler. Titreşim azaltıcı ile daha tutarlı ve net ses reprodüksiyonu sağlanır.

Dijital müzik dosyalarının evrensel boyutta çalınması

DNP-730AE, bir USB bellekten veya ağ bağlantısı aracılığıyla hemen hemen bütün dijital ses formatlarını çalabilir. Dosya türleri listesi, MP3, MP4 ve AAC gibi kayıplı formatları içerdiği gibi, ALAC, AIFF, WAV ve FLAC HD (24 bit’e kadar, 192 kHz) gibi kayıpsız formatları da içerir. Dahası DNP-730AE, DSD dosyalarını (2.8MHz ve 5.6MHz çözünürlükte) bile DLNA akış üstünden çalabilir. DSD, dünya çapındaki ses cihazı meraklıları arasında popüler olmaya başlamıştır. DSD, WAV, FLAC, AIFF ve ALAC dosyalar için boşluksuz çalma da mümkündür.

Mevcut HiFi sisteminizi Ağa bağlayın

DNP-730AE, Denon'un oldukça tanınmış PMA-720AE Stereo Amplifikatör ve DCD-720AE CD Çalarına mükemmel bir ilavedir. Aynı zamanda, ağın gücünü harekete geçirerek herhangi bir mevcut Hi-Fi sistemi genişletebilir. Spotify Connect, Internet radyosu ve diğer akış formatları gibi özellikler eşliğinde rahatlıkla Hi-Fi sisteminize bağlanır.

Tam anlamıyla kullanım rahatlığı

Daha rahat kullanım için Apple iPod, iPod touch veya iPhone’unuzu DNP-730AE’ye ön paneldeki USB port aracılığıyla bağlayarak hem favori müziklerinizi dinler, hem de cihazınızı şarj edersiniz. 3 satırlı geniş OLED daha net ve geniş bir görünüm sunar. Denon Hi-Fi Uzaktan Kumanda Uygulaması sayesinde DNP-730AE’nin geniş çeşitlilikteki seçeneklerini rahatça kontrol edebilirsiniz. Uygulama Apple ve Android cihazlar için mevcuttur. Uygulama sayesinde, DNP aracılığıyla bazı Denon amplifikatörleri veya CD çalarları da kontrol edebilirsiniz.

Teknik Özellikler - DNP-730AE

Özellikler

PC'den ses aktarımı o

Wi-Fi / Kablolu LAN o / o

Wi-Fi paylaşımı / WPS o / o

WMM sertifikalı o

Bluetooth _

DAC işlem modu: USB / Koaksiyel / Optik _ / _ / _

Arka USB asenkron modu _

İletim bit mükemmeliyeti _

USB-B DSD Ses Aktarımı (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 _ / _

DAC modu işlemi için yer yalıtkanı _

Seçilebilir dijital filtre: Network / DAC-Mode _ / _

Internet radyo o

AirPlay ses aktarımı o

Windows oynatma o

vTuner / Spotify* o / bağlantı

USB Ses (Ön) / iPod için yapılmıştır / iPhone için yapılmıştır o / o / o

DLNA Sertifikalı o (v1.5)

Müzik Sunucusu DLNA (1.5) / WMP11 / TwonkyVision

DSD-Audio ağ aktarımı o

Kayıplı formatlar: MP3 / WMA / AAC o / o / o

Kayıpsız formatlar: DSD, FLAC HD 192/24 / ALAC 96/24 / WAV 192/24 o / o / o / o

Boşluksuz Oynatma o (FLAC, WAV, DSD)

Remote Uygulaması: iDevice / Android o / o

Ağ oynatıcı aracılığıyla uygulama kontrolü AMP/CD o

Üst Sınıf Ses Komponentleri o

Simetrik devre yapısı o