STANDART Yazdır  

DENON AVR-X 6200W AV RECEIVER SİNEMA VE MÜZİK ANFİSİ

3.580 TL

Zonguldak / Ereğli / Bağlık Mah.

  • İlan No  83068
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2022
  • Ekran Boyutu  -
  • Çözünürlük  -
  • Ekran Tipi  -
  • Smart TV  -
  • 3D Gözlük  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ YAYINDAN ___KALDIRILDI
  • İş
  • Cep

ŞİRKETİMİZ, MARANTZ, DENON, YAMAHA, FOCAL, KEF, DALI, REL, BOSE, KLIPSCH, NAİM, BOSTON AUDIO, ELAC, BLUE SOUND, USHER, CURRENT AUDIO, CRYSTAL ACOISTICS, JL AUIOD HOME, FOSTEX, SOUNDCAST AUDIO,  AUDIO TECHNICA HEADPHONES, EVERYTING, DSPPA TECH AUDIO, ALPINE, İNAKUSTİK KABLE, KİMBER KABLE, NORDOST KABLE, OKKİ NOKKI, SOUNDCAST, SPENDOR, TDK KULAKLIKLAR, VANDENHUL, USHER, VINCENT, BOSE, CANTON, PRO-JECT, AMATE AUDIO, PIONEER DJ, DENOX, SONOS, PURE ACOUSTICS, MİPRO, LENTUS, B&C SPEAKERS, ACME, ASTRON, DB TECHNOLOGIES, CHAUVET, TERBLY, AVOLITES, TAIDEN, SAMSON, SHURE, SENNHEISER, NUMARK, FAL, GLP, LOOK, NEXO, CAROL, QUAD, DINACORD, AUDAC, INTER-M, SİDERA, ANTARİ, HARTKE,  SOUNDCRAFT, BEHRINGER, JBL, WHARFEDALE, CROWN, KLOTZ, PANASONIC, NEUTRON WIRELESS ALARM, AKG, NEUTRIK, AMERİCAN AUDIO, STUDIO MASTER, MİKAFON, ATEIS, RCF, PRODIPE, ALESİS, ADJ, GİBİ BİR ÇOK DÜNYA MARKASININ BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİSİDİR.

TELEFONDA ÖZEL FİYAT VE BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN.

SIFIR KUTUSUNDA  AÇILMAMIŞ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN WEB ADRESİMİZİ LÜTFEN ZİYARET EDİN.

Garantisi & Bandrolü & Seri Numarası & Faturası Eksik & Kolisi Açılmış, Teşhir VE

ORJINAL OLMAYAN Ürünleri Satın Almayızı  !!!

PROFESYONEL SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA BİR UZMANA DANIŞINIZ. İŞTE BU SEBEPLE SİRKETİMİZİN SATIŞ YÖNETİCİSİ Sn. Harun İNAÇ SİZLERİ HER ZAMAN BİLGİLENDİRMEYE İÇİN YANINZDA OLACAKTIR.

NOT: ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DANIŞINIZ Harun İNAÇ

TEL & GSM (0.532.5698881-0.505.5946566)

AV RECEIVER VEYA HI-FI ANFİ ALIMINA KARAR VERDİKTEN SONRA HOPARLÖR SİSTEMİ SEÇİMİNİ MUTLAKA BİZE BIRAKINIZ, BİZ ALACAĞINIZ CİHAZA VE BÜTÇENİZE GÖRE UYAN HOPARLÖR SİSTEMİ KONFİGİRASYONUNUZU ÇIKARTIRIZ. BU BİZİM İŞİMİZ.

İLANLARIMIZDAKİ BÜTÜN  ÜRÜNLERİN RESMİ BAYİSİYİZ.

TÜM MARKA VE İLANLARIMIZ

Çok Özel Fiyat Avantajı ve Ödeme Seçenekleri Sizi Bekliyor.

KREDİ KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI

GSM : 0505 594 65 66 & 0532 569 88 81 - TEL : 0.372.312 46 54

Professional Electronic 
Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Ev Otomasyon Sistemleri

 

Harun İNAÇ

Genel MÜDÜR

 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

- Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Seslendirme Sistemleri
- Kamera Sistemleri
- Alarm Sistemleri ( Alarm Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Kartlı Geçiş Sistemleri)
- Anons Sistemleri
- Görüntülü Apartman Kapı ve Merkezi Uydu Sistemleri
- Telefon Santral Sistemleri
- Ev Otomasyon Sistemleri
- Profesyonel Sinema Sistemleri
- Oto Ses ve Görüntü Sistemleri

 ÖZELLİKLER:

Genel Bakış

  • Güçlü ve detaylı ses için205W x 9ch yüksek kaliteli ayrı güç amplifikatörü
  • Denon’un özel yapılmış transistörlerine sahip monolitik amplifikatör tasarımı
  • D.D.S.C.-HD Digital ve AL24 Processing Plus; Denon Link HD
  • Çift çeşitlemeli dahili Wi-Fi, dahili Bluetooth
  • 11.2ch işlemci; 13.2ch pre-out; 3 çok odalı alan
  • Dahili Dolby Atmos (harici 2ch amplifikatör ile 7.1.4, 9.1.2’e kadar); DTS:X’e hazır (2015’in ilerleyen bölümünde gelecek yazılım güncellemesiyle)
  • Auro-3D’ye yükseltilebilir (harici amplifikatör ile 10.1ch’ye kadar; ücret yansıtılır)
  • Tüm girişlerde 4K/60Hz full hızlı tam geçiş, 4:4:4 çözünürlük, HDR, BT2020 ile en son HDMI standartı
  • Tam HDCP 2.2 desteğiyle 8 HDMI girişi (1x ön) ve 3 HDMI çıkışı
  • Düşük çözünürlüklü sinyalleri 1080p ve 4K Ultra HD’ye yükselten Advanced Video Processing (Gelişmiş Video İşlemci)
  • Yüksek çözünürlüklü DSD, FLAC ve AIFF’yi de içeren aktarım formatları için geniş çaplı destek
  • AirPlay ve DLNA müzik aktarımı; Spotify Connect (mevcut olan yerlerde); Internet Radyo
  • Audyssey MultEQ XT32 (Pro’ya hazır), Sub EQ HT ve Audyssey LFC; Audyssey Dynamic Volume ve Dynamic EQ
  • Altın kaplama terminaller
  • 9 dilde Kurulum Asistanı, kolay kurulum, kolay kullanım
  • Off/on/auto ayarıyla gelişmiş ECO mod
  • Siyah ve gümüş renkleri mevcuttur


Dolby Atmos ve DTS:X surround kod çözme özellikli Denon AVR-X6200W ile çarpıcı bir surround ses deneyiminin keyfini çıkarın. Üst düzey sürükleyici 3D ses deneyimi sunmak için baş üstü hoparlörleri çalıştırma yeteneğiyle birlikte hem Dolby Atmos hem de DTS:X obje bazlı surround ses özelliklidir. Gelişmiş video işlemci ve geçiş bölümüyle AVR-6200W 4K Ultra HD bağlantısı, HDMI ver 2.0a ve HDCP 2.2 uyumu sunar.

Güçlü amplifikatör bölümü DHCT (Denon Yüksek Akım Transistörler) ile özel yapılmış ayrı monolitik amplifikatörlerden oluşur. Kanal başına 205 Watt gücüyle AVR-X6200W tüm kanallarda düşük empedanslı 4 ohm hoparlörleri çalıştırmak özelliğine sahiptir.

Çift çeşitlemeli anteniyle dahili Wi-Fi ve Bluetooth içeren AVR-X6200W Spotify Connect’in de bulunduğu müzik aktarım hizmetlerinden sevdiğiniz müziklerinizi dinlemenize izin verir ve binlerce internet radyo istasyonunu da dinleyebilirsiniz. Ayrıca AirPlay aracılığıyla iPhone, iPod touch ve iPad’inizdeki şarkılarınızı kablosun olarak aktarabilirsiniz.

 

Dahili Bluetooth & Wi-Fi

Bluetooth & Wi-Fi kablosuz bağlantı özellikli AVR-X6200W en kalabalık kentsel çevrelerde dahi sağlam ve hatasız aktarım için gelişmiş çift antenli RF alıcı-verici sistemine sahiptir. Ev kablosuz ağınızda (veya RJ-45 Ethernet LAN portuyla kablolu bağlantıyla) internete bağlanın ve Spotify Connect gibi yayın servislerindeki sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkartın. Ayrıca dünya çapındaki binlerce internet radyo istasyonundan birini seçerek sanal olarak dilediğiniz tarzda müziğe ulaşabilirsiniz. AirPlay ile iPod Touch, iPhone ve iPad gibi iOS cihazlarınızdaki dilediğiniz şarkıları çalabilirsiniz. AVR-X6200W buna ek olarak PC ve MAC ile uyumlu olmak adına DLNA 1.5 sertifikalıdır. Denon AVR Remote uygulaması ile AVR-X6200W’ü dilediğiniz iOS ve Android cihazınızla kolayca yönetebilirsiniz.

En son HDMI Bağlantısı, HDCP 2.2 uyumu, Video Dönüştürme, ISF sertifikası

Üç HDMI çıkışıyla birlikte 1 tanesi pratiklik için ön panelde yer alan 8 HDMI girişine sahip AVR-X6200W High Dynamic Range (HDR), 3D ve BT.2020 direkt geçiş desteğinin yanında 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color alt örnekleme ve 21:9 video desteği özellikli gelişmiş video işlemcisi ile çalışır. AVR-X6200W’nin tüm HDMI girişlerindeki HDCP 2.2 uyumluluğu 4K Ultra HD kopya korumal içerik için zorunluluktur. Ayrıca video işlemcisi standart çözünürlüklü ve yüksek çözünürlüklü analog ve dijital videoları 4K Ultra HD’ye dönüştürebilir. Ek olarak Imaging Science Foundation sertifikasıyla AVR-X6200W ISF Day ve ISF Night video modlarıyla birlikte tam takım video kalibrasyon modlarına (ISF teknisyeninin kullanımı için) sahiptir.

Dahili Dolby Atmos; DTS:X Hazır

Dolby’nin yeni Atmos surround ses teknolojisi kanal bazlı kodlamadan daha gelişmiş obje bazlı kodlamaya geçerek ses tasarımcısına herhangi bir üç boyutlu boşlukta eksiksiz işleyen ses imkanı vermektedir. Şimdi üst düzey ev sineması deneyimi için 5.1 surrouns ses hoparlör sistemi ve 4 ek baş üstü hoparlör veya 4 ek Dolby Atmos tepe hoparlörü bağlama özelliği olan AVR-X6200W ile bu ödüllü teknolojiyi evinizde yaşayabileceksiniz. 11 kanal işleme kapasitesi sayesinde 2 kanallı bir amplfikatör ekleyerek heyecan verici 7.1.4 veya 9.1.2 kanallı Atmos deneyiminden dahi faydalanabilirsiniz. Dolby Atmos kod çözücü ve Dolby Surround Upmixing ile birlikte AVR-X6200W aynı zamanda Dolby TrueHD kayıpsız kod çözücü ve diğer Dolby Digital teknolojilerine de sahiptir.

En son üç boyutlu ses formatı olan DTS:X ses tasarımcısına 3D akustik ses boşluğunda ses elementlerini istediğini yere koymasına izin veren obje bazlı ses kodlama özelliğidir ve baş üstü hoparlörler için baş döndürücü bir surround ses deneyimi sağlar. AVR-X6200W ayrıca DRS-HD Master Audio ve diğer DTS teknolojisi özelliklerine de sahiptir. DTS:X ve DTS Neural:X Upmixer 2015 ilerleyen döneminde gelecek bir sürüm güncellemesi ile aktif hale gelecek. Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin

Auro-3D Yükseltilebilir

Dinleyiciyi hayat kadar gerçek sesin kozası gibi tamamen saran Auro-3D sizi aksiyonun tam ortasına koyar. Auro-3D normal kanallarına ek olarak özel yüksek ve baş üstü kanalları sayesinde üç boyutlu surround ses sağlar. Kayıt esnasında yakalanan veya miks sürecinde yaratılan yüksek bilgisi Blu-ray ile birlikte gelen standart 5.1 PCM yayını ile karıştırılır. Dahası Auro-3D kotoru hem doğal yollarla hem de var olan ses içeriğinden elde edilen optimum 3D ses deneyimini garanti altına almak için farklı teknolojileri bir araya getirir. Mono, stereo, 5.1 surround veya Auro kodlu sinyalleri tanır ve onları 3D sese dönüştürür. Auro-Code kod çözücüye yükseltmeniz sonrası Denon AVR-X6200W orijinal Auro-3D miksleri kodlarını çözebilir ve Auro-3D 10.1 kanal konfigürasyonunu (harici amplifikatör ile) oynatabilir olacaktır. 

Auro-3D Upgrade 149€'ya satın alınabilir.

Eco Modlu Güçlü 9 Kanal Ayrı Amplifikatör

Her kanalının sahip olduğu maksimum 205 Watt gücüyle AVR-X6200W 9 kanaldaki özdeş devre topolojisi ve Denon’un özel yapım transistörlerine sahip monolitik güç amplifikatörü dizaynına sahiptir. Yeni Eco Mod’u genel güç tüketimi azaltma yeteneği sağlar ve güç tüketimi azaltma etkisini görmenizi sağlayan ekrandaki Eco Meter özelliğine sahiptir. Otomatik Eco mod seçilen ses seviyesine göre normal ve Eco modlar arasından otomatik olarak geçiş yapar ve tüm hoparlör modelleriyle sanal olarak uyumluluk ve stabilite için 4 ohm’a kadar düşük empedanslı hoparlörleri çalıştırabilen güç amplifikatörü bloğuna sahiptir.

Güçlü DSP

Gelişmiş dijital ses kod çözümü ve işleme fonksiyonlarının karmaşıklıklarını düzgün şekilde yönetebilmek adına AVR-X6200W sofistike DSP ses işlemci sistemi özelliğine sahiptir. Bu sistem 10 GFLOPS (saniyede 10 milyar kayan noktalı sayısal hesaplama) devamlı işleme özelliğiyle kombine edilmiş en az 4 güçlü yüksek hızlı dördüncü jenerasyon SHARC DSP işlemci içerir.

Audyssey MultEQ XT32 (Pro hazır)

AVR-X6200W oda eşitleme, Dynamic EQ ve Dynamic Volume’u da içeren DSP fonksiyonlarına sahip Audyssey MultEQ XT32 özelliğine sahiptir. Audyssey MultEQ XT32 otomatik oda akustik ölçüm ve düzeltme sistemi en pürüzsüz ve doğal ton dengesi için hoparlörünüzü odanızın akustiği ile eşitler. Audyssey Sub EQ HT daha geniş bir dinleme alanını kapsayan zengin ve tam bir bass için ev sinema sistemlerindeki iki subwoofer’ın düzgün şekilde entegrasyonunu sağlar. Audyssey Dynamic EQ ton dengesini devamlı olarak ayarlamak için gelişmiş psikoakustik algoritmalarını kullanır, böylece en düşük ses seviyelerinde bile sesin tüm aralıklarını duyarsınız. Audyssey Dynamic Volume özellikle gürültülü reklamlar olmak üzere rahatsız edici ses zıplamalarını düzenler. Audyssey LFC bass performasının dinleme odasında kalmasına yoğunlaşarak duvarları geçmesini ve komşularınızı rahatsız etmesini engeller. AVR-X6200W en gelişmiş profesyonel oda düzeltme için Audyssey Pro kullanımına hazırdır.

Denon Link HD; AL24 Processing Plus

Uyumlu bir Denon Blu-ray oynatıcı bağladığınızda özel Denon Link HD sistemi ana veri aktarımındaki gecikme hatalarından kaynaklı bozuklukları elimine etmek adına kritik zamanlama verisi için özel yol oluşturur. Denon’un özel AL24 Processing Plus özelliği ultra yüksek çözünürlüklü dijital ses filtreleme ve ana (Sol/Sağ) ses kanallarının uygun hale getirilmesi için keskinlik oluşturur. Bu sayede yükseklerdeki ince detayları pürüzsüz doğal orta aralık ve gelişmiş görüntülemeli geniş ses ortamı ile iletir.

Çok Odalı / Çok Kaynaklı

AVR-X6200W sizin Main Zone’da (AVR-X6200W’nun olduğu yer) ve Zone 2 ve Zone 3’de program kaynağınının keyfini çıkarmanıza izin verir. Tüm alanlar için aynı kaynağı kullanabileceğiniz gibi tercihinize göre farklı kaynaklar kullanabilirsiniz. Bu kaynaklar analog veya 2 kanallı dijital PCM kaynakları olabilir (optik, koaksiyal, HDMI ve ağ dahildir).

Akıllı TV Bağlantısı

Akıllı TV’nizdeki HDMI CEC (tüketici elektronikleri kontrolü) işlevi aracılığıyla Denon AVR’nizi Akıllı TV’nizin uzaktan kumandasıyla yönetebilirsiniz. Alıcınızdaki “HDMI Control” seçeneğini “On” olarak ayarlayarak Denon AVR’nizi Akıllı TV kumandanızla yönetmeye başlayabilirsiniz. Smart Menu ana ekranı kaynak ve surround mod seçimlerine, AVR ayar menüsüne ve 4 Hızlı Seçim’e hızlı ulaşımınızı sağlar.

Kolay Kurulum, Kolay Kullanım

Net, kolay anlaşılır grafiksel ekran aracılığıyla AVR-X6200W ilk seferde doğru konfigürasyonu sağlamak adına kurulum süreci boyunca size yol gösterir. Kurulum Asistanı ve içerisindeki Hızlı Başlangıç kılavuzu sizi kolay kurulum için yönlendirerek kendi ekipman durumunuza göre olabilecek en iyi ses kalitesi için kritik sistem ayarlarınızı optimize eder.

Çift Subwoofer Çıkışı

Tekli subwoofer ile en iyi bas tepkisi için odadaki optimum yerleşim her zaman mümkün değildir. Lokasyonuna bağlı olarak ana dinleme pozisyonundaki bas tepkisi belirgin iniş çıkışlarla düzensizlik gösterebilir. Farklı alanlara yerleştirilen 2 subwoofer ile tepki ortalamasını alçak aralığına bölerek dinleme alanının herhangi bir yerinde daha düzenli bas oluşturur.

Renk Kodlu 4 Yönlü Hoparlör Terminalleri

Yüksek kaliteli hoparlör terminalleri tekli fişleri de içeren bir miktar hoparlör kablo başlıklarını yönetme kabiliyetine sahip çoklu bağlantı özelliklidir. İlk seferde doğru bağlantıyı sağlamak için renk kodludur ve renk koldu hoparlör etiketleri de içindedir.

Pratik USB Portu

Ön paneldeki pratik USB portu iPod touch, iPhone, iPad’ten direkt ses aktarmanızı sağlarken aynı anda cihazınızı şarj etmenize de imkan verir. MP3 ve WAV dosyalarını dinlemek için USB sürücünüzü de bağlayabilirsiniz. Ayrıca AVR-X6200W DSD (2.8 MHz) ve kayıpsız FLAC kod çözücüyü (24bit – 192-kHz’ye kadar) içeren yüksek çözünürlüklü ses dosyaları ile uyumludur

Kolay Kullanımlı Hızlı Seçim Fonksiyonları

AVR-X6200W ön paneldeki ve ergonomik uzaktan kumandadaki 4 Hızlı Seçim fonksiyon tuşları ile sevdiğiniz kaynakları hızlıca seçebilirsiniz. Ve Hızlı Seçim fonksiyonu her bir seçim için tercih edilen ses ayarlarını hatırlar.


Denon HEOS Link IP Kontrolü

Denon’un alkışlanan HEOS tüm ev ses sistemi çok odalı çok kaynaklı ses yayını özelliğine sahiptir ve AVR-X6200W HEOS Link ile IP kontrol özelliği sunar. Böylece alıcınızı HEOS uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Harici Kontrol Özellikleri

Özel entegrasyon ile dost A/V bileşenlerinden oluşan Denon IN-Command serisinin parçası olan AVR-X6200W gelişmiş kontrol özellikleri ile 3.parti ve özel entegrasyon çözümleriyle uyumluluk sağlayan özellik seçeneklerine sahiptir. Ev sinema sisteminizin diğer bileşenleriyle uzaktan kumanda uyumu için AVR-X6200W 12V tetikleyici çıkışla birlikte ön panelde uzaktan kumanda giriş ve çıkış özelliklidir.

AVR-X6200W kablolu LAN bağlantısı veya Wi-Fi kablosuz bağlantılı IP kontrolü ile ağdaki bilgisayar ile ayarlanabilir ve kullanılabilir. Harici ev otomasyonunu ve kontrol ekipmanına direk bağlantı için AVR-X6200W RS-232C seri portuna sahiptir.

AVR-X6200W ayrıca Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) ve Crestron Connected sertifikası özelliğiyle Control4 ve Crestron ev otomasyonu ekipmanı ile hızlı ve çabuk entegrasyon sağlar.

Denon 2016 Remote app update

 

 

 

iOS, Android ve Kindle Fire için yeni uygulamamız, ağ ortamında kullanıma hazır uygun Denon AV Alıcılar* üzerinde eşsiz bir komut ve kontrol seviyesi sağlayacaktır. En dikkat çekici özellik olarak zeki Queue (Kuyruk) yönetimi sevdiğiniz şarkıları dinlerken müzik arşivinizde gezinmenize imkan tanır. Seçilen şarkılar için (bir tanesi veya tüm albüm) “Play Now – Şimdi Çal”, “Play Next – Bir Sonraki Şarkı Olarak Çal” veya “Add to end of the Queue – Kuyruğun Sonuna Ekle” ve daha pek çok seçenek mevcuttur. Dinleme oturumu sonrası Queue – Kuyruk düzenlenebilir veya daha sonra çalmak için çalma listesi olarak bile kaydedilebilir. Ve tüm bunlar aralıksız şekilde olur.

Pek çok yeni özelliğinin yanında grafikler ve kulanıcı arayüzü tamamen revizyondan geçmiştir. Yeni uygulama telefon veya tabletlerinizden detaylı ayarlamalar için ayar menüsüne erişim ile birlikte AVR’nin tam kontrolünü verir. Denon 2016 AVR Remote size kolaylık sağlaması için ek olarak alıcı durum göstergesine, seçim menülerine, Denon Blu-ray oynatıcı kontrolüne ve online kullanım kılavuzuna hızlı erişim sağlar.

* Desteklenen modeller : AVR-X6200W, AVR-X4200W, AVR-X3200W, AVR-X2200W, AVR-X1200W; diğer modeller için lütfen önceki “Denon Remote App”i indirin.

Teknik Özellikler - AVR-X6200W

Çok Kanallı Surrond

DTS HD Master / DTS:X o / (update)

DTS Neo:X / DTS Neural:X _ / o (11ch) (update)

Dolby TrueHD / Dolby Atmos o / o

Dolby ProLogic Ilz / Dolby Surround _ / o

Auro 3D o (upgrade)

Audyssey DSX o

Çok Kanallı Stereo o

En fazla sayıda işleme (preamp) kanalı 11.2

Ses Genişletmeleri

Tek Bloklu Güç Amplifikatörü Yapısı o

Ayrı Güç Amplifikatörü o

D.D.S.C. HD Dijital o

Saf Direkt o

Üst Sınıf Ses Komponentleri o

Altın kaplama RCA terminalleri o

Zaman titreşimi azaltıcı o

Alfa İşleme AL24 Plus İşleme

Denon Link HD o

Audyssey MultEQ XT32 (PRO)

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume o / o

Audyssey LFC o

Sıkıştırılmış Ses Kurtarıcı o

DLNA Sertifikalı o (v1.5)

Kayıplı formatlar: MP3 / WMA / AAC o / o / o

Kayıpsız formatlar: FLAC / ALAC / WAV o / o / o

Kayıpsız Formatlar : FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 96/24 o / o / o

DSD Ses Yayını o

FLAC HD 192/24 o

WAV 192/24 o

ALAC 96/24 o

Aralıksız oynatma o (FLAC, WAV)

Fotoğraf yayını (JPEG) o

AirPlay ses yayını o

Windows PlayTo / Windows8 sertifikalı o / o

Internet Radyo (vTuner) o

Spotify* o (bağlantı)

Akıllı telefonlar için uzaktan kumanda uygulaması ile uyumlu Android / iOS

Tabletler için uzaktan kumanda uygulaması ile uyumlu Android / iOS

Ethernet Girişleri o

WiFi o

Bluetooth o

HDMI

HDMI girişleri: arka / ön 7 / 1

HDCP 2.2 desteği o

HDMI çıkışları: ana / alan 2 / 1

Video çevrimi Analog -> HDMI o

Analog'tan HDMI'a ölçekleme 4K 60/50 'e kadar

HDMI'dan HDMI'e ölçekleme 4K 60/50 'e kadar

HDMI'da Grafiksel Kullanıcı Arayüzü Bindirme o

HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC / InstaPrevue o / o / o / o / _

3D sinyal tam geçişi o

4K sinyal tam geçişi / ölçekleme / Grafiksel Kullanıcı Arayüzü Bindirme o / o / o

Uyku modunda HDMI tam geçişi o

Resim ayarlama / Gürültü azaltma o / o

CEC o

DSD ses kapasitesi o

Ses Geri Dönüş Kanalı o

Auto LipSync o

Çok Odalı / CI

Çok odalı alanlar 3

Alan ses kaynağı: HDMI / optik, koaksiyel / Network, USB / analog o (2ch) / o (2ch) / o / o

Alan ses çıkışı: hoparlör / ön çıkış o / o

HDMI kaynağından alan HDMI çıkışı o

IP kontrolü / RS232 kontrolü / Web kontrolü / uygulama kontrolü o / o / o / o

Uzaktan kumanda giriş / çıkış o / o

DC tetikleme çıkışı 2

Diğerleri

Mikrofonla otomatik hoparlör ayarı Audyssey MultEQ XT32 + PRO

FL Ekran 2 lines

Grafiksel Kullanıcı Arayüzü - GUI Advanced

ISF Sertifikasyonu o

GUI dilleri 9

Kurulum Asistanı o

Hızlı Seçim plus / Hızlı seçim o / _

Ağ / USB ile Sürüm Güncelleme o / o

Değişken çapraz geçişi o

Optimize Bass Yönlendirme o

Bass Senkronizasyonu _

ECO Mod o

Otomatik güç kapatma o

Uyku Zaman Ayarı o

Girişler / Çıkışlar

Kompozit Giriş Çıkış 4+1 / 2

Komponent Giriş Çıkış 2 / 1

HDMI Giriş Çıkış 7+1 / 3

Çok Odalı Video Çıkışı: Video / HDMI o / o

Analog Giriş Çıkış 6+1 / _

Phono (MM) Giriş o

Dijital giriş: optik / koaksiyal 2 / 2

Çok Odalı Çıkış: Analog / Dijital 2 / _

Çok Kanallı Ön Çıkış o (13.2) / _

Subwoofer Çıkışı 2 (independent)

7.1 çok kanallı giriş _

Hoparlör Terminali: Altın kaplamalı vida / normal vida o / _

Hoparlör terminali sayısı 11

Hoparlör A/B / Çift amplifikatörlü sürücü / Çok odalı hoparlör atanabilir

Hoparlör A / B atanabilir

Çift amplifikatörlü sürücü atanabilir

Çok Odalı Hoparlör Terminali atanabilir

Ön Girişler: Ses / Compozit / Dijital (Optik) / HDMI / USB o / o / _ / o / o

USB Ses (Ön) / iPod için yapılmıştır / iPhone için yapılmıştır o / o / o

RDS'li FM Radyo o

Teknik Özellikler

Güç amplifikatörü sayısı 9

Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Sürücü) 140 W

Güç Çıkışı (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Sürücü) 175 W

Güç Çıkışı (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Sürücü) 205 W

Genel

Mevcut Renkler: Siyah / Premium Gümüş o / o

Metal Ön Panel o

Sistem Uzaktan Kumanda RC-1193

Ön programlı / Öğrenilebilir / LCD Ekran o / _ / _

Watt olarak Güç Tüketimi 730

Watt olarak sessiz güç tüketimi (ECO on / off) 65 W / 110 W

Watt olarak uyku modunda güç tüketimi 0.1

Watt olarak CEC uyku modunda güç tüketimi 0.5

Watt olarak network uyku modu tüketimi 4.5

Maksimum boyutlar
Anten:Yatay:(W x D x H) inç
Anten:Dikey :(W x D x H) inç
Antensiz :(W x D x H) inç 434 x 393 x 167
434 x 393 x 235
434 x 383 x 167

Ağırlık (kg) 14.2