STANDART Yazdır  

ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

650 TL

İstanbul / Maltepe / Zümrütevler Mah.

  • İlan No  7582
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024

https://www.sahibinebak.com/ EVDEN EVE NAKLİYE
  • İş
  • Cep

ŞEHIRLER ARASI NAKLIYAT 

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

Bugün nakliye konusunda tecrübesi olan yüzlerce müşteri yorumu denetlendiğinde bireylerin şehiriçi nakliyeden çok şehirler arası nakliyeden korktuğu net bir şekilde ortaya konulmaktadır. Bireylerin şehirler arası nakliyeden korkmasının altında yatan en büyük iki önemli neden de, daha önce bu alanda nakliye firmaları ile yaşadıkları sorunlar ve şehirler arası yolculukta nakliye araçlarına gelmesi muhtemel aksaklıklar.

Bu şekilde müşteri piyasasının nabzını iyi kontrol eden Kolumanlar Nakliye firması olarak biz, öncelikle müşterilerimizin geçmişte yaşadıkları kötü tecrübeleri kırmak adına referanslarımızı net şeffaflıkla müşterilerimiz ile paylaşıp, müşterilerimize eşya taşımada olması muhtemel deformasyonlara karşı garanti vermekteyiz.

Müşterilerin şehirler arası evden eve nakliyatta kafalarını karıştıran bir diğer olgu da, yukarıda da söz ettiğimiz gibi araçların yollarda karşılaşmaları muhtemel sorunlar. Kolumanlar Nakliye firması olarak biz, tüm araçlarımıza aylık bakım yapmaktayız. Ayrıca, sistemimizde bulunan tüm araçların yaşları maksimum 3 olup, oldukça gençtir. Araçlarımız yola çıkmadan önce, son kez rutin bakımnlarına ek bakımları yapılmaktadır. Sistemimizde bulunan çalışanlarımız şöförlerimize yol ve hava durumu hakkında her değişimde rapor vermektedir. Böylelikle olası bir hava bozukluğunda, nakliyenin gecikmesini engellemek için şöförlerimiz ya yol güzergahlarını değiştirmekte yada o hava durumunu kaldırabilecek donanımlar ile araçlarını güçlendirmektedir.  Yol da meydana gelebilecek olası bir tıkanıklık gibi durum da, şöför personelimiz o noktaya varmadan bildirilmekte. Bu sayede şöförlerimiz yol güzergahlarını yeniden belirleyebilmektedir. Böylelikle müşterilerin ikinci büyük endişesinin de önüne geçmiş oluyoruz.