STANDART Yazdır  

12 TL

İstanbul / Sultanbeyli / Ahmet Yesevi Mah.

  • İlan No  7548
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024

https://www.sahibinebak.com/ Murat Avcı
  • İş
  • Cep

Yumurta kutusunu şeklinde form yüzeyi üretilmiş ses emici akustik ses yalıtım süngeridir. Yüksek ses yutum katsayısı sayesinde yüksek frekanslı sesleri yutabilir. İyi bir yapıştırma ve uzun ömürlü uygulama için akustik sünger yapıştırıcısı olan solüsyonu önermekteyiz.

Yumurta sünger ses yalıtımında, akustik düzenlemelerde, gürültü kontrol ve yankılanma engellemede kullanılan polüretan köpükten imal edilen sünger tipidir. Yumurta akustik ses yalıtım süngeri yanmazlık sertifikalı ilgili kurumlarca testlerden başarılı olarak geçmiş ses yalıtım süngerleridir. Akustik düzenlemeler ve akustik ses problemlerini gidermede kullanılır. Tek başına güçlü bir ses yalıtımı sağlamaz. Yeterli düzeyde yalıtım sağlamak için epdm bariyerli modelleri veya süngerpan ile ugulanabilir.

Yanmaz birinci sınıf kalite akustik sünger üÜrünüdür. Kendiliğinden yapıştırıcılı modelleri Mevcuttur. 50 / 60 dansite yoğunluktadır. Koku yapmaz, alev damlacıkları oluşturmaz ve kolay yıpranmaz. 1 m2' lik levha şeklinde paketinde 10 adet bulunmaktadır. Stüdyo ve ses kayıt odalarında, müzik ve enstrüman odalarında, reji Odalarında ve ev sinema Odasında kullanılabilmektedir.

Polietilen maddeden üretilen yumurta sünger yanmaz maddedir ve ses yalıtımında etkili bir sünger çeşitidir. Çok kullanılan ve sık tercih edilen bir üründür. Yüksek ses izolasyonu sayesinde bir çok alanda kullanılır. Malzemesi ve şekli ile ses yalıtımında etkili bir süngerdir. Yumurta sünger ve diğer ses izolasyon malzemelerini www.sesakustik.net adresinde bulabilirsiniz.