STANDART Yazdır  

CLİMAX OZON SAUNA

2.000 TL

İzmir / Karabağlar / Karabağlar Mah.

  • İlan No  5160
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024
  • Durumu  -

https://www.sahibinebak.com/ Tamer Kılınç
  • İş
  • Cep (535) 655-2225

***ÜRÜN ÖZELLİKLERİ***

YÜKSEKLİK: 103 CM 

AĞIRLIK: 10 KG

GÜÇ: 500 WATT

ÇAPI: ''KURULU''90 CM2

ÇAPI: ''RULO HALİNDE'' 40 CM

OTOMATİK TERMOSTATLI 

3 EMNİYET SİSTEMLİ 

ANTİBAKTERİYEL YIKANABİLİR.

KULLANIMI:

Düşük dozda ısıtılmış kabin içinde, boyun altındaki tüm vücuda ozon verilmesi yöntemidir. Başın dışarıda kaldığı kabin içinde deri yolu ile ozon verme yönteminde yorgunluk ve stres atıcı, selülit tedavi edici, kilo verdirici, toksin atıcı, sindirim ve dolaşım sistemi düzenlemek, cildi sıkılaştırmak gibi özellikleri vardır.Kilo verdirici özelliği daha ziyade ozonun vücuda kan veya rektal yolla verilmesi ile olmaktadır.Sıcaklığın etkisi ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçerek metabolizmayı arttırdığı kilo vermeye yardımcı olduğu konusunda yayınlar mevcuttur.

Ozon Sauna ile ozon gazı derinin 4 ile 6 santimetre altına ulaşır. Buharlı Klasik Saunaya göre daha fazla terleme sağlar. Ozon gazı ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf, yağ dokusuna geçer. Lenfatik sistemi toksinlerden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarlarını öldürür. Ozon oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan Ozon gazı fırtınalı havalardan sonra, yüksek yerlerde veya deniz kıyısında hissedilen orman kokusunu verir. Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde, içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır. Bir çok hastalıkta kullanılan ozon gazının saunada ki ozon buharı ile derinin ölü hücrelerden arınması ve yenilenmesini sağlar.

Haftada 2-3 kez 15-30 dakikalık seanslarla kişiyi yormadan oturup tv seyredip, müzik dinleyerek gevşemeyi ve stres atmayı sağlayan ozon sauna binlerce yıldır buhar, hamam, kaplıca geleneği olan insanlar için yeni bir gevşeme yöntemidir.

Ozon Sauna Faydaları Nelerdir...

*Kan dolaşımını artırır

*Bağışıklık sistemini güçlendirir

*Damarları temizler

*Kan ve lenf sistemini temizler

*Soğuk algınlığı ve kırgınlığı iyileştirir

*Eklem ağrılarını ve kas rahatsızlıklarını iyileştirir

*Hormon ve Enzim üretimini normale döndürür

*Virüs, Bakteri, Küf ve Mantarı etkisiz hale getirir

*Daha temiz, daha yumuşak ve daha gençleşmiş bir cilt sağlar

*Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı iyileştirir

*Depresyon ve Anksiyeteyi ferahlatıcı etkisi vardır.

Evlerinizde, Güzellik merkezleri ve manikür pedikür salonlarında ozonla hijyen sağlanması.

Güzellik merkezleri ,kişisel bakımın öneminin anlaşılmasından sonra hanımların sıklıkla gittikleri yerlerin başında gelmektedir.