STANDART Yazdır  

Borsa Koçu Dijital Eğitim Kitabı

80 TL

İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy Mah.

  • İlan No  26143
  • İlan Tarihi  14 Mayıs 2022

https://www.sahibinebak.com/ Murat Avci
  • İş
  • Cep

Sistemi daha detaylı olarak bu linkten inceleyebilir ve xticaretin güvenli altyapı sistemi ile online olarak satınalabilirsiniz. 

Kısa Vadede Mucize Beklemeyin, Ama Uzun Vadede Bunu Garanti Edebilirim!

"Borsadan Para Kazanmak İstiyorsan Mutlaka Dikkatlice Devamını Okumalısın!!"

Bana göre borsadan sadece çok parası olan belli bir kesim kazanıyor diyorsanız söyleyeceğim tek şey büyük bir yanılgı içinde olduğunuzdur. 1999 yılından beri borsanın içinde olan bir insan olarak az parayla girip yüksek meblağlar kazanan insanları da gördüm, büyük meblağlarla girip parasını sıfırlayan insanları da. Burada Formül paranızın ne kadar olduğu değil, sizin bu parayı ne kadar yönetebildiğinizdir.

Öncelikle karar vermeniz gereken şey kazanmayı istiyor musunuz?

Mutlaka cevabınız "Evet" fakat bunun için gerekli tek şey bir profesyonel gibi davranmaktan geçiyor. Profesyonellikte bilgi demektir.

Peki tek kelimeyle "beklenti piyasası" olarak nitelendirilebilecek borsalar, bireysel yatırımcıların uzak durması gereken yerler mi? Hiç şüphesiz "vurgun" mantığıyla hareket etmeyen, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için değil.

Borsada uzun yıllardır işlem yapıyorsunuz veya yeni başlıyorsunuz fark etmez. Bugüne kadar kaybettiniz veya umduğunuz kadar kazanamadınız.

Size nasıl paranızı adım adım katlayacağınızı, hisse senedi seçerken bakmanız gereken kriterleri ve sonrasında geçmeniz gereken aşamaları sizinle paylaşmak için bu kitabı hazırlamaya karar verdim.

11 senedir borsada işlem yapan profesyonel bir yatırımcıyım ve hiçbir zaman zarar etmedim.

Borsada işlem yaptığım süre zarfında hiç zarar etmemiş olmam benim için çok büyük bir başarıdır. Ve ben bu tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Saygılarımla
Ayşe KABASAKAL

Sistemi daha detaylı olarak bu linkten inceleyebilir ve xticaretin güvenli altyapı sistemi ile online olarak satınalabilirsiniz.