STANDART Yazdır  

ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPILAR,ÇELİK ÇATI ANKARA

0 TL

Ankara / Yenimahalle / Ostim OSB

  • İlan No  116448
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024

https://www.sahibinebak.com/ ÇELİK KONSTRÜKSİYON
  • İş
  • Cep

American  Siding, Mantolama,Dış Cephe Kaplama,Çelik konstrüksiyon,  Şıngıl,Çatı kaplama , Pergule,Teras kapatma işleri ile hizmet vermektedir..

Çelik konstrüksiyon yapılar yalıtımlı ve yalıtımsız olarak da ikiye ayrılmaktadır. Yalıtımlı binaların duvar ve çatılarında kullanılan poliüretan paneller  veya taşyünü paneller  sayesinde ısı ve ses yalıtımı sağlanmaktadır. Yalıtımsız çelik binaların tercih edilme sebebi ise ekonomik olmasıdır. Hafif olması nedeniyle daha az deprem yüklerine maruz kalır, sağlamdır, imalat  ve montajda işçilik ve zamandan tasarruf sağlar, farklı konstrüksiyon sistemleri uygulanabilir, hızlıdır, defalarca sökülüp tekrar monte edilebilir, uzun ömürlüdür, çelik %100 geri dönüştürülebilir ve bu işlem kaç kez yapılırsa yapılsın, özelliğini kaybetmez, çevreye zarar vermez.

Çelik konstrüksiyon yapılar betonarme yapıların sağlayamadıkları avantajları sunan, taşıyıcı sistemin metal kolon ve taşıyıcılar ile oluşturulmasıyla gerçekleştiren yeni nesil, teknolojik bir yapı sistemidir. Uzun vadede kalıcı ve güvenilir hizmet sunan çelik konstrüksiyon yapı teknolojisini özellikle büyük yapılar ve çalışma sahaları için sunan firmamızın çelik konstrüksiyon yapıların avantajları ve kullanım alanları ile ilgili çıkarttığı dökümanı okumak için sayfamızı ziyaret ediniz

GRG İnşaat çelik konstrüksiyon ve çatı sektöründe projelendirme hizmetleri, iş öncesi keşif, tasarım ve destek hizmetlerini sunmaktadır. Ayrıca bunun yanısıra araştırma ve maliyet analizi, malzeme, ürün tedariği, şantiye kurulumu, üretim, montaj, anahtar teslim proje hizmetlerinide vermektedir. Çatı sistemleri için çatı analiz raporları, çatı dayanılırlık ve ortam şartlarına göre proje testleri, proje tasarımınıda aktif olarak yürütmektedir. Dilediğiniz taktirde size genç ve dinamik kadrosuyla çatı ve konstrüksiyon hizmetinin verildiği bölgeye şantiye kurulumuda sağlamaktadır.

Tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten üretildiği, özellikle deprem tehtidi taşıyan coğrafi bölgelerde tercih edilen, çoğunlukla çelik konstrüksiyon fabrika binaları, çelik konstrüksiyon hangar, çelik konstrüksiyon spor tesisleri, çelik konstrüksiyon depo ve çelik konstrüksiyon atölyelerde kullanılan, geniş açıklıklara ve yüksekliğe sahip çelik yapı sistemidir.

Ülkemizdeki kentleşmenin büyük çoğunluğu 1. ve 2. derecede deprem bölgesinde yoğunlaşmıştır. Buna oranla çelik konstrüksiyon yapı sistemlerine olan tercih geçmişte oldukça azdı. Çelik yapılar  diğer taşıyıcı sistemlere göre çok üstün mekanik özelliklere , statik yeteneklere ve uygulama kolaylığına sahiptir. Çelik konstrüksiyon, hızlı, güvenli ve ekonomik olması ve  belirli standartlara sahip olması  nedeniyle hızla yaygınlaşan çelik yapı sistemidir.

Çelik Konstrüksiyon Yapı Nerelerde Kullanılmaktadır?

Çelik konstrüksiyon yapılar çoğunlukla çelik fabrika binaları, çelik sanayi yapıları, uçak hangarları, spor tesisleri, çelik konstrüksiyon hangarlar, çelik konstrüksiyon atölyeler, çelik konstrüksiyon depolar gibidir.

Çelik Konstrüksiyon Yapı Avantajları Nelerdir?

Hafif olması nedeniyle daha az deprem yüklerine maruz kalır, sağlamdır, imalat  ve montajda işçilik ve zamandan tasarruf sağlar, farklı konstrüksiyon sistemleri uygulanabilir, hızlıdır, defalarca sökülüp tekrar monte edilebilir, uzun ömürlüdür, çelik %100 geri dönüştürülebilir ve bu işlem kaç kez yapılırsa yapılsın, özelliğini kaybetmez, çevreye zarar vermez.