STANDART Yazdır  

Şehirler arası Parça Eşya Taşıma

750 TL

İstanbul / Maltepe / Girne Mah.

  • İlan No  114973
  • İlan Tarihi  01 Ocak 2024

https://www.sahibinebak.com/ EVDEN EVE NAKLİYE
  • İş
  • Cep

Son  yıllarda değişen ülke standartları ile beraberinde , öğrencilerin şehir dışında okuma oranıda artmaktadır. Dönemlik olarak evlerde kalan öğrenciler bazı durumlarda başka evlerde yaşamak zorunda kalabilmektedir. Bu tarz durumlarda eşyların bir evden başka bir eve aktarılması gerekmektedir. Tümüyle bir nakliye sayılmayan bu tarz taşımalar için parça eşya taşıma işlemleri ile yapılmaktadır.  

Şirketimiz tarafından sunulan bu hizmet öncesi , şirketimiz çalışanları ile iletişime geçip , ne kadar eşyanın taşınacağı , taşınacak yerler arsındaki mesafeyi  çıkarıp size uygun olan bir bütçe çıkarmaktadır. Anlaşma durumunda taşıma işlemi gerçekleştirilmektedir.

Parça eşya taşımak hem bütçe olarak insanları zorlamaz hemde kolayca gerçekleştirilir. Şirketimiz tarafından taşınma esnasında ,taşınan eşyalara zarar gelmesi durumunda ise maddi olarak karşılığını temin etmekteyiz. Kullanmadığınız fazladan eşylarınızı depolarda tutmak amacı ile de parça eşya taşımayı kullanabilirsiniz. Şirketimiz bu alanda kendisini kanıtlamış ve müşterili için en iyi hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.  Şirketimiz ile daha detaylı bilgilere ulaşmak için sitemizden inceleyebilir ve iletişim adreslerimizi edinebilirsiniz.