STANDART Yazdır  

EV EŞYASI OFİS MAZEMMESİ DEPOLAMA

850 TL

İstanbul / Ataşehir / İçerenköy Mah.

  • İlan No  11470
  • İlan Tarihi  01 Ocak 2024

https://www.sahibinebak.com/ EVDEN EVE NAKLİYE
  • İş
  • Cep

Eşya Depolama Hizmetlerinin Güvenilir Adresi..

İstanbul’un eşya depolama ve nakliyat sektöründe en güvenilir firması Kolumanlar Nakliyat, iki yakada da eşya depolama hizmetleri için birer noktada hizmet vermeye devam etmektedir. Uzun yıllardır eşya depolama hizmeti devam eden firmamız, kapalı alanda eşyalarınızın muhafaza edilmesini sağlayarak, nem gibi nedenlerden dolayı eşyalarınızın yıpranmadan uzun süre aynı halinde kalmasını sağlamaktadır. Kayıt haline alınan eşyaların karışması, sizin eşyalarınızın izniniz olmadan başka birine verilmesi gibi bir sorunun uzun yıllardır görülmediği firmamızda eşyalarınızın güvenle depolanmasını sağlamaktayız.

Eşya Depolama da Dikkat Edilmesi Gerekenler ;

Eşya depolama hizmeti veren firmaların genelinin bodrum katlarda, köhne yapılarda depolama hizmeti sunduğunu varsayarak eşya depolama hizmeti almadan önce kesinlikle eşyalarınızın saklanacağı yerleri görmeniz gerekmektedir. Firmamızda sadece eşya depolamayla ilgilenen personelimiz tarafından eşyalarınız yerinde görülere en uygun muhafaza yöntemi ve alanı ayarlanacaktır. Eskimiş ancak atılmasını istemediğiniz eşyalarınızı, kullanmadığınız kitaplarınızı, ara verdiğiniz veya iş bırakmanızdan dolayı saklama yeriniz bulunmayan ofis malzemelerinizin tamamını güvenilir eşya depolama hizmeti alarak değerlendirebilirsiniz.

Eşya depolama  hizmetinde yaklaşık olarak 15 yıldır hizmet veren firmamız, güven ve kalite noktasında kendisini ispatlamış, taşıma ve depolama hizmetlerinde sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almıştır. Eşya depolama hizmeti almadan önce kesinlikle firmamızla iletişime geçerek yetkililerimizin eşyalarınızı yerinde görmesini ve eşya depolama alanlarımızı görmenizin büyük avantaj saplayacağını belirterek iyi günler dileriz