STANDART Yazdır  

İlaç Kurye Hizmeti

0 TL

İstanbul / Gaziosmanpaşa / Karayolları Mah.

  • İlan No  113647
  • İlan Tarihi  23 Nisan 2018

https://www.sahibinebak.com/ Kubilay Kurucu
  • İş 0 (212) 477 08 26
  • Cep 0 (507) 318 46 26

İlaç Kurye

   İlaç Kurye doktorunuzun verdiği reçeteli ilacınız  bitti. Gece yalnızsınız ilaç kullanmanız gerekmekte ama eczane çok uzakta ve aracınız yok gidip almak için veya imkanınız zamanınız yok. Sorun değil arayın Mbmavrupakurye Motorlu İlaç Kurye bir telefonla dilediğiniz saatte istediğiniz dakikada size gerekli olan ilacınızı kapınıza getirelim. İşimiz taşıma (ulaştırma) olsa da biz işimizi severek yapıyoruz ve sizin sağlığınız bizler için önemli 7/24 Moto ilaç Kurye bir telefonla kapınızda.

  Gece İlaç Kurye 

sağlık konusunda hassas olduğumuz üzere acil olarak gereken ilacı yada medikal olarak dileğiniz ve isteğiniz doğrultunuzda talep etmiş olduğunuz ürünü bulup kapınıza getiriyoruz. Önemli olan sizin isteğiniz gece gündüz istediğiniz an tansiyon aleti, ateş ölçer, ağrı kesici, yada özel durumlarınız için gereken vb ürünleri isteğiniz doğrultusunda kapınıza getirmekteyiz. Örneğin astım hastasısınız ve yalnız başınıza evde otururken nefesiniz bi anda kesildi çantanıza baktınız ventolin inhaler bitmiş (yani size hava takviyesi sağlayan tüp) sadece Mbmavrupakurye çağrı merkezimizi arayarak bir telefonda yardımınıza koşarız çünkü bizim görevimiz bu ve biz işimizi seviyoruz. Güvenilir ve zamanında olup farkındalık yaratmak bizim işimiz. Her zaman da söz konusu ettiğimiz gibi önemli olan tek şey sizin memnuniyetiniz.

   İlaç Kurye olarak ve ekibimizin kontrolünü sağlayan Mbmavrupakurye olarak siz sağlıklı bir yaşam sürdükten sonra da ihtiyacınız olmasa bile biz her zaman sizlerin yakınlarındayız. Sorunlarınız olduğunda yada bizi ihtiyaç olarak hissettiğiniz zamanlar ise bir telefon kadar uzağız.

Ayrıca bu kadarda değil, internetten ilaç sipariş ettiğinizi varsayalım ve kargo ile gelmesini bekleyemiyorsunuz. O halde arayın bizi getirelim zamanınız sizin olsun. Reçetesiz alınabilecek ilaç'a mı ihtiyacınız var, alo ilaç kurye hattımızı arayın biz alalım.  Sizin bulunduğunuz noktaya teslim edelim. Bu hizmetimiz sizin açınızdan bir nevi eve ilaç getiren eczane gibi işlemektedir. Anlatmak istediğimiz reçetesiz ilaçlarınızda veya reçeteli ilaçlarınızda bizlerin ilaç sipariş hattı olan telefonlarımızdan arayarak ilaç sipariş verme imkanına sahipsiniz.

geceleri veya tatil günlerinde eczaneler kapalı olduğundan her yerde açık eczane olmamaktadır. Biz varız dert etmenize hiç gerek yok. Neden mi biz sizlere bu konuda yardımcı oluyoruz. Sizler adına araştırarak ulaştığımız nöbetçi eczane kurye arkadaşımızın intikali ile alınan ilaçlar size ulaştırılıyor.