STANDART Yazdır  

Bakırköy'de Yaşlı Hasta Bakıcı Firması

4.700 TL

İstanbul / Bakırköy / Osmaniye Mah.

  • İlan No  105156282
  • İlan Tarihi  13 Mayıs 2020

https://www.sahibinebak.com/ Mustafa Yıldız
  • İş 0 (538) 546 61 63
  • Cep 0 (538) 546 61 63

HASTA VE YAŞLI BAKICI FİRMASI

Firmamız hasta, yaşlı ve ev işlerine yardımcı kişiler sunan bir firmadır. Yatalak hastalarınıza, alzheimer, parkinson, korona (covid-19) ve bir çok hastalık konusunda tecrübeli bakıcılarımız ile hizmetinizdeyiz.

Yatılı Hasta Bakıcı

Hizmet verecek yardımcı gece, gündüz günün her saati hastanızın sağlık ve ihtiyaç durumu ile sürekli takip halindedir. Normal bir hasta bakım hizmeti genel olarak gün içerisinde bir kaç saat belirlenir. Ancak “yatılı hasta bakıcı” hizmeti için saat belirleme durumu söz konusu değildir. Nitekim bakıcı personel hastanızın yaşam alanında kendisine sağlanacak bir oda da kalacak ve sürekli olarak hastanız ile ilgilenecektir. Güvenilir ve referanslı bakıcılarımıza ulaşmak için bizi aramanız yeterlidir.

Yaşlı Bakıcı

Güçlü olmayan bedenleri. Mutlu, huzurlu hissedebilmeleri için ilgi, şefkat ve anlayış son derece önemli kavramlardır. bakıcı hizmeti özellikle de aile içerisinde bakıma muhtaç aile büyüklerinizin günlük ya da daha uzun süreli olarak; özel, genel ihtiyaçlarının en iyi bir şekilde karşılanması için en iyi hizmet seçeneklerinden birisidir. Genel olarak yaşlının temel, özel ve genel ihtiyaçlarının en doğru bir şekilde gerçekleştirilmesinin yanı sıra, yaşlı ile ilgili iletişim kurmak ve psikolojik olarak da daha iyi kullanmak için gereklidir.

Anne Babaya Bakıcı

Evde tek yaşayan bakıma ihtiyacı olan aile büyüklerine yaşamını kolaylaştırmayı sağlamak için evde hastanede yerli yabancı bay bayan bakıcı personel hizmetini siz hasta yaşlı yakınlarına yaşantınızı daha rahat ve ferahlatarak kendinize zaman ayırmanızı ve sevdiklerinizin sürekli olarak yatılı ya da gündüzlü hizmet sunmaktayız.

Korona Virüs (Covid-19) Hasta Bakıcısı

Yaşlı bakımı zor ve titizlik gerektiren bir iştir. Özellikle korona virüs pandemisi nedeniyle ileri yaşlardaki kişilerin risk grubunda oldukları şu günlerde, bu işteki sorumluluk daha da büyük. Bu nedenle yaşlı yakınınızın bakımını üstlenecek kişinin belli niteliklere sahip olması gerekir. Genel olarak iyi bir yaşlı bakıcısında şu özelliklerin bulunup bulunmadığına bakmanız gerekir:

İletişim Bilgilerimiz

Bizlere haftanın 7 günü aşağıdaki numaralarımızdan ulaşabilirsiniz