STANDART Yazdır  

Su kaçak tespit cihazı akustik

0 TL

İstanbul / Fatih / Hacı Kadın Mah.

  • İlan No  105155781
  • İlan Tarihi  09 Ekim 2022
  • Kimden  Sahibinden
  • Marka  Kyzikos
  • Kargo Süresi  3 gün
  • Tipi  -
  • Durumu  Sıfır

https://www.sahibinebak.com/ Erdo Bey
  • İş
  • Cep 0 (543) 411 84 82

SU BORUSU KAÇAĞI tespit'inde su kaçağı'nı bulan v18 plus kaçak bulma cihazı patlak borunun yerinin noktasal tespit edilmesinde, büyük kolaylık sağlar. Beton yapılarda beton altındaki su borusu hatlarındaki kaçağı, akustik ultra hassas titreşim sensörü ile dinleme yaparak bulma'nızı sağlar.

IŞIKLI GÖSTERGE de sızıntının şiddetine göre yanıp söner. Bazı kaçaklarda kulaklık kullanmadan ışıklı gösterge ile çalışabilirsiniz. Çok hassas olan bu gösterge su sızıntısının yaymış olduğu titreşimlere göre hareket  gösterir. Ses dinleme ile kaçağın yerini noktasal tespit etmekte zorluk çektiğiniz durumlarda gösterge size daha hassas tespit imkanı verir.

TURBO Özelliği sayesinde 1 mt derinliğe kadar su kaçak tespiti yapabilirsiniz.

MUTE düğmesi ile istediğiniz anda kulaklığın sesini kapatabilir ışıklı gösterge ile tespit yapmaya devam edebilirsiniz.

 AYAKLI YÜZEY SENSÖRÜ yere eğilmeye gerek kalmadan ayakta su kaçak tespiti yapabileceğiniz şekilde tasarlanan yeni akustik sensörü ile daha hassas arama yapacaksınız. Dış gürültü seslerini kesen bu sensör sadece beton altındaki kaçakların sesini verir. 

YENİ YÜZEY SENSÖRÜ baya kaliteli ve güçlü yüksek ses verir kaçak tespit sensörü dış gürültü seslerini engelleme özelliğine sahiptir, bu sayede beton altınki su seslerini net dinleme'nizi sağlar.  

SENSÖR ÇUBUĞU mıknatıslıdır sensöre yapışır gerektiğinde sensör çubuğu ile dar alanlarda köşelere temas ettirerek kolayca dinleme yapabilirsiniz. İki boru arası, duvar yer köşelerdeki su kaçak bulma'yı kolaylaştırır. 

CİHAZ ŞARJLIDIR cihazı'n içinde lityum batarya tek şarj ile 150 saat çalışma imkanı sunar. bu sayede yıllarca pil kullanmadan cihaz ile çalışabilirsiniz. 

CİHAZIN GARANTİSİ v18 PLUS su kaçak cihazı 2 yıl garantilidir. Cihazı'n garantisi bitse dahi tamir servis hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

YEDEK PARÇA istediğiniz zaman ve adette v18 plus yedek parçasını temin edebilirsiniz. Yıllar sonra dahi garantisi geçmiş cihazı'n parçasını temin edebilirsiniz. 

 TEKNİK SERVİS cihazı'nız birkaç sene sonra arızalandığında cihazı'nızı serviste tamir ettirebilirsiniz

ÜRÜNÜ TEST ETMEK İSTEYEN MÜŞTERİLER ADRESİMİZE GELEREK CİHAZI TEST EDEBİLİRLER

FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS CAN ORDER PRODUCT FROM HERE WE SENDING OUR PRODUCTS TO WORLWIDE

ALSO YOU CAN BUY PRODUCT WITH PAYPAL