STANDART Yazdır  

Toptan Gıda Dış Ticaret Şirketine ACİL Yönetici Ortak Sermayedar Aranıyor…

15.000 USD

İstanbul / Şişli / 19 Mayıs Mah.

  • İlan No  105134651
  • İlan Tarihi  01 Şubat 2024

https://www.sahibinebak.com/ Leo G Uğur
  • İş
  • Cep 0 (551) 167 17 55

* Dış Ticaret teşviklerinden dolayı mecburi olarak açılması gereken Gıda İthalat-İhracat şirketine: %7,5 (15.000 USD) veya %10 (20.000 USD) ile –YASAL-  T.C Vatandaşı ortak yönetici aranıyor.

* Ortaklık payı ve teklifimiz TEK KİŞİ için, kısa bir süreliğine geçerlidir.

* Şirketin toplam sermayesi (ana masraflar dahil), 200.000 USD. Yani 185.000 veya 180.000 USD ana sermayesini biz vermekteyiz.

Gayet açık ve net.

* Ortak Adayı, şirketimizde kadrolu ve ilgili branşına göre maaşlı olarak İstanbul ofisimizde de yönetici ortak ( Managing Partner ) olarak aktif görev alacak. (Ön Muhasebe, İdari İşler, Gümrük veya Satınalma uzmanlık alanları tercihimizdir. Maaş başlangıç paketimiz 2.750 SGD’dır.

(yani yaklaşık 12.000 TL)

* Bazen kriz zamanı, fırsatlar zamanıdır. Yurtdışı bağlantılarımız nedeniyle tüm satışlarımız USD veya SGD olarak nakit yapılmaktadır. Ticari olarak, Türkiyede bu şartlar altında çok iyi bir fırsattır.

* Zaman kısıtlaması olduğundan, işlemleri acilen gerçekleştirmek zorundayız.

* Maaş haricinde İKİ AYLIK ortalama nemanız 3000-4000 SGD tekabül ediyor. (yani maaş ile birlikte 25.000-35.000 TL arasıdır). Zaman içinde bu rakam ticaret hacmine göre artacaktır. Yönetici Ortak, ofis masraf ve giderlerinden sorumlu olmayıp, her iki ayda bir nemasını alacaktır. ( masrafları ana çatı şirketimiz karşılayacaktır ).

* Bu maaş veya gelir başka sektörlerde çok az bulunur. Kur farkından dolayı ciddi bir avantajdır.

* Mevcut olan toptan gıda ve süpermarket, fast food şirketlerimize ürün sevkiyat ve tedariği yapacak, gerektiğinde yurtdışına başka ülkelere de sevkiyat yapacak olan mevcut olan şirketlerimize ilave basit, misyonu ve görevleri belli bir limited şirketi açılacaktır. (Faaliyette bulunduğumuz ülkeler: Singapur, Malezya, Maldive, Uganda ve Türkiye)

* Sermayenin geri dönüşü, kar oranı zaten talep edilen ücretin üzerinde. Sadece Türkiyede yetkili bir temsilci bulunmasını istiyoruz. Bu kadar basit, yani ortada komplike birşey yok. Bu nedenle ilgisiz, alakasız MESAJ atmayın. Biz zaten bu işi 2011 den beri yapıyoruz ve işimizi gayet iyi biliyoruz. Para kazanmak isteyen, çalışmak isteyen ve ileriye dönük kendi iş yatırımını da yapmak isteyen varsa: verilen telefonu arayın, görüşelim.

* Türkiyedeki ofisimiz ilk etapta 9 kişilik bir kadroya sahip olup, merkezi Şişli’dir. Şirket sadece nakit çalışacağından: çek, senet, kredi kartı ödeme vs gibi işlemler yapılamayacaktır.

* Pasaportu olan ortak yönetici / sermayedar adayı eğer isterse 7 günlük yurtdışı ziyaretine katılabilir. YOL ve KONAKLAMA giderleri TARAFIMIZA aittir